[Kütahya - MT]

aha fikrim geldi BU PAZAR SAAT 13:00 DA EYVANLI KÖŞKTE BEN EVLENİYORUM VE DÜGÜNÜME HERKEZİ BEKLİYORUM nası fikir ama alın size toplanma fırsatı.

gelin alma :26.10.2008 pazar saat 12:00
adres: dumlupınar mah. Kutlu dergah sitesi B blok daire 3 Kütahya
(çevre yolu yanı)

Kesin kararını verdin mi????:queen::queen::queen:

abi kararı verdim yapcak bişiyok evlencessss
hepinizi bekliyorum tektek Allah razı olsun Mrock darısı seninde alpinde başına kardeşim

mtk

abi allah mesud etsin şimdiden, bi ömür mutluluklar dilerim. :rendeer:

İsmal'im Allah mesut etsin,bir yastıkta kocayın.
Az önce baban davetiyenizi getirdi.

akşam toplanmış millet ama tabi mt bi tek özgür ve alparslandan oluştugu için davetiyeler alp ve evkur özgürde abi senin davetiyede gelecek

şöyle baktım da her 30 form sayfasında birileri evlenmişş. aman Allahım kötüye işaret sıradaki kurban kim acaba....:queen::queen::queen:

beyler pazar bekliyorum hepinizi mutlaka alp ufuk ve barışa ulaşabildinmi gören olursa onlarada söyleyin rica ediyorum

yauv düşünüyorumda ismail i cumartesi günü kaçırıp saklasakmı bu çocuun vazgeçmeye niyeti yok metin abi bişeyler yapmak lazım yakıcak çocuk başını::23343::
ismailcim malum bizim maçlar başladı pazar günü mazeret bildirdim ama federasyondan maç gelmez inşllah gelsede maç biter bitmez gelirim düğüne kardeşim ama sen genede bi düşün bak hala vaktin var:queen:

yauv düşünüyorumda ismail i cumartesi günü kaçırıp saklasakmı bu çocuun vazgeçmeye niyeti yok metin abi bişeyler yapmak lazım yakıcak çocuk başını::23343::
ismailcim malum bizim maçlar başladı pazar günü mazeret bildirdim ama federasyondan maç gelmez inşllah gelsede maç biter bitmez gelirim düğüne kardeşim ama sen genede bi düşün bak hala vaktin var:queen:

Dağa çıkalım,İsmail o zaman her şeyi unutur.:queen::queen::queen:

Yapalım o zaman. Cumartesi gecesi yatılı dağa kampa gidiyoruz.
İsmail haberin olsun.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen:

ismailin abinin kortej ve gelin alma için verdiği adres tam olarak neresi????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar