[Kütahya - MT]

özgür yanında çakmak yokmuydu deseydin ben getirirdim. neyse Allahtan moreliniz yüksekmiş. çok çok geçmiş olsun. Allah daha kötüsünden saklasın. sen şu kt işini bi düşün bu arada senin motor koreliydi demi...?

koreli olan benim motor abicim şaşırdın galiba :p 20.000 i devirdi bu hafta kendileri...

canım yanıyo bunu neden yaparlar ;
biri akşam benim motorun buji kablosunu kesmiş;benzin hortumunu filitreden söküp yere bırakmış Allahtan kimse sigara falan atmamış yere apartmanın altı komple benzin olmuş depo komple boşalmış.kim bunu niye yapar anlamıyorum.sanırım bunu yapan o.... çocugu rahatlamıştır ha beyler.bunu yapan kişi kesinlikle motosikletten anlayan biri. Allahıma çok şükür bunu yapanı iyiki motorun yanında falan yakalamadım. Allahımdan bulsun ne diyeyim. hepiniz motorlaınıza dikkat edin. kimse yanlış anlamasın ne olur derdimi anlattım sadece beni anlayabilecek sizlersiniz

biri akşam benim motorun buji kablosunu kesmiş;benzin hortumunu filitreden söküp yere bırakmış Allahtan kimse sigara falan atmamış yere apartmanın altı komple benzin olmuş depo komple boşalmış.kim bunu niye yapar anlamıyorum.sanırım bunu yapan o.... çocugu rahatlamıştır ha beyler.bunu yapan kişi kesinlikle motosikletten anlayan biri. Allahıma çok şükür bunu yapanı iyiki motorun yanında falan yakalamadım. Allahımdan bulsun ne diyeyim. hepiniz motorlaınıza dikkat edin. kimse yanlış anlamasın ne olur derdimi anlattım sadece beni anlayabilecek sizlersiniz

geçmiş olsun arkadaşım.kötü bir olay yaşamışsın.yinede bununla avunmalısın.ağustos ayında benim makineyide çalmaya kalkmışlardı.makineye 600 ytl kadar bir masraf çıkmıştı.üstelik artık boyalı bir motorsikletim olmuştu.kötünün kötüsü var derler.geçmiş olsun:rendeer:

ismail geçmiş olsun kardeşim kendi motoruma yapılmış kadar üzüldüm.:rendeer:

mtk

abi geçmiş olsun. şüphelendiğin birileri falan:silent: varsa polise şikayet falan et diyeceğim ama bilmiyorum nasıl olur? sonra garajı yokmuydu senin motorun :silent:

İso geçmiş olsun, çok üzüldüm:silent: bi o kadar da sinirlendim.::ranntign::angry2::::rantinp:

way şerefsiz kansız herif napacaksın sen benzin hortumunu ya nie sökersin yaaffff.:farao:

hacı komşulardan tartıştıgın biri var mıydı???demekki 1 den çok babası var yapanın.::rantinp:::angry2::::ranntign

emu

geçmiş olsun

bi arada benim jawa ya dadanmışlardı ama benim benzini yere değil teneke ye doldurup gidiyodu şerefefsiz kapalı garaj olmamasının sıkıntısı yapacak bi şey yok allaha emanet edip yatıyoruz işte çok gece bekledim bitip yattığın gün geliyo arkadaş senin ki sanki bi şey anlatmak ister gibi eksozlar falan açıkmı dikkat bakalım biraz

Bende motora binmek istiyom. Yol istiyom.
abi bi sezondur yırtınıyorum katılın katılın diye kimsenin oralı olduğu yok millet enne barajına pikniğe gidiyo bu hafta sonu ürgübe gidiyoruz balon turu bile ayarladık aha sana yol katıl işte hatta buda sana yetmesin yanına bi kaç kişi daha bul kalabalık gidelim hadi buyur

hayır kütahya mt bu kadar katılımsız ve duyarsız davranmaya devam edecekse satalım motorları dilarayla bisiklet binelim daha iyi

Son düzenleme:
abi sizin yollarda yol hani :p bi izmir dediniz bi istanbul şimdi ürgüp. hani ısındıra ısındıra toplansak kimseyi ürkütmeden :D :D. sizin motor kaç km oldu acaba merak ettim.??

bi arada benim jawa ya dadanmışlardı ama benim benzini yere değil teneke ye doldurup gidiyodu şerefefsiz kapalı garaj olmamasının sıkıntısı yapacak bi şey yok allaha emanet edip yatıyoruz işte çok gece bekledim bitip yattığın gün geliyo arkadaş senin ki sanki bi şey anlatmak ister gibi eksozlar falan açıkmı dikkat bakalım biraz

abi bi sezondur yırtınıyorum katılın katılın diye kimsenin oralı olduğu yok millet enne barajına pikniğe gidiyo bu hafta sonu ürgübe gidiyoruz balon turu bile ayarladık aha sana yol katıl işte hatta buda sana yetmesin yanına bi kaç kişi daha bul kalabalık gidelim hadi buyur

hayır kütahya mt bu kadar katılımsız ve duyarsız davranmaya devam edecekse satalım motorları dilarayla bisiklet binelim daha iyi

eğer hyo mu satmasaydım üni için kesin sizlerle birlikte gelirdim.fakat artık bir motorum yok.size iyi geziler diliyorum..resimlerle yetincez artık :salut:

abi siszde harbi geziyonuz haa ürgüp dediin yer 540 km buraya yauv ama güzel yerler bu yaz dört sefer gidip geldim maç için hep aklımdan motorla gezilecek yerler burası diye geçirdim. güzel tercih allah yolunuzu açık etsin

Abi iyi diyonda işten güçten ayrılamıyozki. Hafta sonları burda olmamız gerekiyo.
Full çalışıyoz, esnaflık zor yafffv.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar