[Kütahya - MT]

harika olmuş tıraş köpügüde ayrı muhabbet katmış alp bu hafta nereye gidiyoruz

hacı, özgür felan afyon diye konuştuk ama hep bereber görüşüp iyi bi güzergah seçelim.metin abi cumaya ıslatıyoruz dimi?

Son düzenleme:
Bora senin çin çan çon o kadar km.de dökülmedi mi daa:queen::mrgreen:

Hayati abi yağ yakma oranı arttı mazot yakan kamyonlar gibi siyah duman çıkarıyor servise götürdüm rektefe istiyor çokdan yaptırman lazımdı dedi çin çon diye kimsede almıyor 2 yıldır satılık :) ölü fiyatada vermiyeceğim nasip olur yüksek cc alırsamda bahçede bir yerde duracak artık kurtulamadık çinliden esir aldı bizi :mrgreen:

cumartesi de emre sınava giriyo girsin çıksın onuda ıslatırız...
:)

emrecim başarılar...

bu motorların sahiplerini tanıyomusunuz ? sağdaki kara inci tanıdık geldi de :queen:

s554or5.jpg

yok ben dağıtım yaparken bazen oralara 25. gruba da malzemem oluyor da bugün tesadüf gördüm senin motoru :) özelden numaramı gönderdim bi isteğin olursa yardımcı olmaya çalışırım :cat:

gece vakti coştuk hee iyice bi ordan bi burdan :)

Son düzenleme:
Ankara Egeli Dostlarla Buluşuyor

MT ANKARA olarak izmir ve ankarayı yakın etme çabalarının eseri olarak 10 – 11 MAYIS UŞAK-BANAZ ilçesi BÜYÜK OTURAK nahiyesinde bulunan gölet de bir gece kamp yapmaya MT ANKARA olarak karar verilmiştir. Mt Ankara (prometheus) organizasyonunda bu gezi koordine edilecektir. Kendisine tsk ediyoruz. Bölge illerdeki mt dostlarını bekliyoruz.

HEM KAMP YAPİLABİLECEK HEM DOGA İLE İÇ İÇE ÇAMLAR ARASİNDA BİR GÖLET.... ANKARA YÖNÜNDEN GELENLER İÇİN AFYONDAN 50 KM SONRA... İZMİR YOLU ÜZERİNDE.. AFYON İZMİR ASFALTİNDAN ÜÇ KM İÇERDE VE ÇAM ORMANI ARASİNDA HARİKA BİR GÖLET....

GÖLETE TEPEDEN BAKILIYOR.. MÜTHİS KEYİFLİ.. BURDA KAMP YAPMAK İCİN HER ŞEY VAR SANKİ BİZLER İÇİN HAZIRLANMIŞ.. ÇOK GÜZEL BİR YER HARİKA SUYU OLAN ÇESMESİ, MASALARI, SEYİRİ DOYULMAZ MANZARASI, WC.. Sİ MEVCUT.... GÖLETİ GEZMEK İÇİN MOTORLU TEKNESİ BİLE VAR... BURASİ BİZİM BİR KARDEŞİMİZİN ALABALIK YETİŞTİRİLMEK ÜZERE DSİ DEN KİRALANMIŞ. VE GÖL ALABALİK DOLUUUU BİNLERCE BALIK YETİSTİRİLİYOR BALIKLAR İÇİN PARA ALACAĞİNİ SANMIYORUZ AMA YİNEDE ARAMIZDA UYGUN BİR ŞEY TOPLARIZ… ARKADAŞIMIZ OLAN RECEP TÜRKMEN BU ZİYARETTEN FAZLASİ İLE MUTLU OLACAKTİR.... HA BU ARADA OLASI BİR DURUMDA BARINABİLECEĞİMİZ KONTEYNIRDA VAR VE GECE ATEŞİ İÇİNDE DİLEDİĞİNİZ KADAR ODUN BU ARADA MÜZİSYEN DOSTLARADA GECENİN KARANLIĞINI AYDINLATMALARI HUSUSUNDA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYECEKLERİNİ UMUT EDİYORUZ.KATILIMCILARIN İÇECEK ÇADIR VS
İHTİYAÇLARINI YANLARINDA GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR. GIDA İHTİYAÇLARI BÖLGEDENDE KOLAYLIKLA TEMİN ETMELERİ MÜMKÜNDÜR

Gidilmesi planlanan bu yerin you tube de tanitim videosuna ulaşabilirsiniz..
you tube de arama yerine buyukoturak - baraj yazildiğinda izlenebilinir yada...........

http://video.google.com/videoplay?do...18914157581100

http://www.youtube.com/watch?v=hUnFy9LrbNQ

yukardaki linklerdende gidilmesi önerililen yere ait video yu izleyebilirsiniz

BU KONU İLE İLGİLİ YAZILANLARI TAKİP ETMEK İSTEYEN MT SEVERLER.
AŞAĞIDAKİ LİNGİN BULUNDUĞU FORM ADRESİNİ KOPYALAYIP ADRES ÇUBUĞUNA YAPIŞTIRABİLİRLER………..

http://www.motosiklet.net/forum/duy...mpli-"herkesin-sucugu-kendine"-bulusmasi.html

saygılarımla
balabey06

aynen en iyisi :) hem motora ayrı bi yakışık kazandırır :) üstten depolu motorum olsada deri kaplatabilsem... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar