[Kütahya - MT]

abi gittikte hiç hoşuma gitmedi.dogallığını kaybetmiş tamamen turistlik biyer.deniz felan çok kirli idi.

mtk

herkese iyi akşamlar.. emok güzel geçmiş, katılmak lazımdı :) çok da güzel fotolar almışsınız teşekkürler paylaştığınız için (amorti gibi :D) yarışları kaybetmenize de üzüldüm..
emrah mont yeni mi bu arada parlıyo :)

herkese iyi akşamlar.. emok güzel geçmiş, katılmak lazımdı :) çok da güzel fotolar almışsınız teşekkürler paylaştığınız için (amorti gibi :D) yarışları kaybetmenize de üzüldüm..
emrah mont yeni mi bu arada parlıyo :)

Keşke sende gelebilsydin.Sormaya ailemizin sitesi mezzono dan aldım montu çaktırma:wiinkk::wiinkk:
Bi daha sanal alemden alışveriş mi tööööbbbbeeeee:pr:

kütahyalılar nasılsınız :cherry:

valla bak yollarda sizi örnek gösteriyorum haberiniz olsun :) kask mont dizlik eldiven full :) gören kesin kütahyalı motorcuları benim gibi sanıyodur :) yüzümü kara çıkarmayın hee :queen:

s669ks0.jpg

korumalı ekipman kullanan Kütahyalı motorcu sayısı heryerde olduğu gibi burda da bi avuç insanı geçmez.O konuda pek iddalı değiliz zaten :pr: :):)

Pazar günü biraz geç te olsa motorcu Sarı Memet in oraya çay içmeye gittik.Dönüşte Ilıca da (canınız özenmesin):) bi güzel güveç yedik.O sıra Alp le karşılaştık.Bi arkadaşı ile gldiğini söyledi.Ama nasıl bi arkadaş göremedik.Hayırlı işler Alp:p

korumalı ekipman kullanan Kütahyalı motorcu sayısı heryerde olduğu gibi burda da bi avuç insanı geçmez.O konuda pek iddalı değiliz zaten :pr: :):)

valla adamlar kask takmamız için ceza bile kesiyorlar ama nafile :pr: beni dün polis çevirdi. benden önce de bir sürü scooter filan vardı hepsi ekip arabasının camındaydı :p benim ruhsata baktı sorgulama yaptı "tamam sen gidebilirsin kardeşim hayırlı yolculuklar dedi" bende hafif hafif sıka sıka gitim :)

Alp neler duyuyorum öyle:queen::queen:.
Gezilerin artçısız kader ortağıydık haniii. Abi tek ben yalnız kalıyorum galiba. Artçı bulana kadar gezilerde yokum arkadaşlar ben.:salut::salut:

Tek tabanca yollardayım artık::gleam::

Hatta motoruda satıyorum(bilginize):

http://www.sahibinden.com/tertemiz_bakimli_aksesuarli_kacirilmayacaWQQaXQQ9524412WQQpXQQdisplayitem

artçı bulmak gerçekten zorlaştı emrah :salut: bende aynı dertten muzdalifim:salut: kader utansın bizi yalnız bırakanlar utansın dostum:farao: :mrgreen::mrgreen:

artçı bulmak gerçekten zorlaştı emrah :salut: bende aynı dertten muzdalifim:salut: kader utansın bizi yalnız bırakanlar utansın dostum:farao: :mrgreen::mrgreen:

Ücretsiz Artçı!:queen: İstediğiniz güzergahta,istediğiniz sürede İtinayla Artçılık yapılır:mrgreen: Emrah sen bari söyleme bunu ya!! :pale:

arkadaşalar merhaba resim yükleyeceğim ama henüz çözemedim mevzuu:) emok güzel bifestivaldi yani biz eglendik. resimleri umarım atabilirim yeni edindiğim dostlarıma kucak dolusu sevgiler kemal

arkadaşalar merhaba resim yükleyeceğim ama henüz çözemedim mevzuu:) emok güzel bifestivaldi yani biz eglendik. resimleri umarım atabilirim yeni edindiğim dostlarıma kucak dolusu sevgiler kemal

Bak seenn kimleri görüyorum burda.Motor alemine hepten girmeye başladın artık.Hoşgeldin diyelim:rendeer::rendeer:

eee kemal tabi yatak bulacagız derken baya bi gezdik.tabi işin içine benim üstün motor hakiimiyetimde olunca:p:mrgreen:

yaa onu bunu bırakında ben mnası yuklıycem resımlerı yaw:)

DENEME:)

Son düzenleme:
www.imageshack.us var oraya gir
sonra
gözat tan bilgisayaradaki resmi bul ayarı 640*480 yap
host it e bas
çıkan sayfadaki yazıyı mesajına kopyala

hotlink for forums 1 yazan yazıdaki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar