[Kütahya - MT]

harikasınız beyler alp ya sen ecelinle ölemezsin olum o fotorafne kardeşim yuvarlanırken süpersin kardeşim benimözledim valla seni

kütahya mudanya geziniz ne zaman?
17-18-19 mayıs yapında ben de geliim?yada tarih belliyse haber verin haberim olsun.

kütahya mudanya geziniz ne zaman?
17-18-19 mayıs yapında ben de geliim?yada tarih belliyse haber verin haberim olsun.

doktor bey mudanya için ekibi toplayıp bi değerlendirme yapacağız artık. denizin tadını almak için havaların ısınıp, bi kaç hafta daha geçmesi lazım tabii. telin bende var ilk başta sizi arayacağım...:cat:

doktor bey mudanya için ekibi toplayıp bi değerlendirme yapacağız artık. denizin tadını almak için havaların ısınıp, bi kaç hafta daha geçmesi lazım tabii. telin bende var ilk başta sizi arayacağım...:cat:
akdeniz düşünürsenizsilifke tarafında ii bir kamp yeri biliyorum.beleş ve denize sıfır.yalnız kendi imkanlarımızı çalıştırmak şar.yani turistik imkanlar bakımından
-çadır alanı(etraf dikenli tellerle sınırlanmış,orman korumaya ait bir yer.
-ve zayıf akan su dışında yakında market dışında pek bişey yok.ki
olta varsa denizde balık çok.zıpkın vs varsa tadından yenilmez.

Son düzenleme:
selam kütahyalılar naıslsınız :) geçenlerde 2-3 gün önce o.g.üniversitesinin içinde bitane gv250 grdüm 43 plaka. aklıma mrock geldi.:) senmiydin mrcok ? :) kamp için tebrik ederim sizi.:) kazasız sorunsuz gelmişiniz ya yeter o :)

alp :queen: kendini yere o kadar yakın hissettimiydin hiç :queen: :queen:

beyler fotograf tamamen fake,hep ayakta resim çekiniyoduk bu seferde değişiklik olsun dedim.:mrgreen:.bi dahakinede yüksek bi yerden atlamayı düşünürmüşüm felan dermişim.hacı sanırsam 12-8 çalışıyosun ondan yanına da ugrayamıyorum pazara görüşelim..doktor daha plan yok inşallah hafta sonuna kadar konuşup kararlaştırırız.

Son düzenleme:
izmirden ya c tesi yada pazar yola çıkıp orada bıraktığımız cenazemizi ( TENGAİ) alacağız belki bir çayınızı içmeye uğrarız :p

selam kütahyalılar naıslsınız :) geçenlerde 2-3 gün önce o.g.üniversitesinin içinde bitane gv250 grdüm 43 plaka. aklıma mrock geldi.:) senmiydin mrcok ? :) kamp için tebrik ederim sizi.:) kazasız sorunsuz gelmişiniz ya yeter o :)

alp :queen: kendini yere o kadar yakın hissettimiydin hiç :queen: :queen:

saolasın,eskişehiri de kampta görmek çok güzel olurdu açıkçası.
ben değildim walla. D.P üniversitesi desen şenlik boyunca ordaydım ben.
hmm 43 plaka gv250 tek bende var biliyodum ama benim hayaletim olabilir :p

izmirden ya c tesi yada pazar yola çıkıp orada bıraktığımız cenazemizi ( TENGAİ) alacağız belki bir çayınızı içmeye uğrarız :p

biz size yollardık kawasakiyi kargoyla :p kütahya ya girerseniz haber verin.
544 393 18 31.

son haber emreden geldi....Gençlik Spordan izin alınmış 19 MAyısta Türk Bayraklarıyla motosiklet korteji yapılacakmışşşşşş......

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam degerli arkadaslar...chopper sissy bar gelmiştir... _arzum motosiklet_:cat:

selam degerli arkadaslar...chopper sissy bar gelmiştir... _arzum motosiklet_:cat:

bayadır gelmedim yanına ümit. çift parçalı geniş chopper koruma demiri getirceğin günü iple çekiyorum :queen: . bu arada gezilere katıl biraz yaffff:mrgreen:

Son düzenleme:
saolasın,eskişehiri de kampta görmek çok güzel olurdu açıkçası.
ben değildim walla. D.P üniversitesi desen şenlik boyunca ordaydım ben.
hmm 43 plaka gv250 tek bende var biliyodum ama benim hayaletim olabilir :p

son haber emreden geldi....Gençlik Spordan izin alınmış 19 MAyısta Türk Bayraklarıyla motosiklet korteji yapılacakmışşşşşş......

ya da seni kopyalamışlar :p tamam kardeş. kazasız günler.

Esk.de kortej olup olmıcağı hakkında bilgi yok daha. size mi katılsam ne :p scooter'ım ve ben :p

Slm kütahya mt nasılsınız yaw 2 haftada bir kütahyaya geliyorum sizide rahatsız etmak istemiyorum pazar pazar ::blusssh:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar