kütahya mudanya geziniz ne zaman?
17-18-19 mayıs yapında ben de geliim?yada tarih belliyse haber verin haberim olsun.
akdeniz düşünürsenizsilifke tarafında ii bir kamp yeri biliyorum.beleş ve denize sıfır.yalnız kendi imkanlarımızı çalıştırmak şar.yani turistik imkanlar bakımındandoktor bey mudanya için ekibi toplayıp bi değerlendirme yapacağız artık. denizin tadını almak için havaların ısınıp, bi kaç hafta daha geçmesi lazım tabii. telin bende var ilk başta sizi arayacağım...:cat:
izmirden ya c tesi yada pazar yola çıkıp orada bıraktığımız cenazemizi ( TENGAİ) alacağız belki bir çayınızı içmeye uğrarız![]()
selam kütahyalılar naıslsınızgeçenlerde 2-3 gün önce o.g.üniversitesinin içinde bitane gv250 grdüm 43 plaka. aklıma mrock geldi.
senmiydin mrcok ?
kamp için tebrik ederim sizi.
kazasız sorunsuz gelmişiniz ya yeter o
alp :queen: kendini yere o kadar yakın hissettimiydin hiç :queen: :queen:
izmirden ya c tesi yada pazar yola çıkıp orada bıraktığımız cenazemizi ( TENGAİ) alacağız belki bir çayınızı içmeye uğrarız![]()
selam degerli arkadaslar...chopper sissy bar gelmiştir... _arzum motosiklet_:cat:
saolasın,eskişehiri de kampta görmek çok güzel olurdu açıkçası.
ben değildim walla. D.P üniversitesi desen şenlik boyunca ordaydım ben.
hmm 43 plaka gv250 tek bende var biliyodum ama benim hayaletim olabilir
son haber emreden geldi....Gençlik Spordan izin alınmış 19 MAyısta Türk Bayraklarıyla motosiklet korteji yapılacakmışşşşşş......