Kuşkulu bir CBF150(Siyah)

Bu sabah Beylerbeyinde cadde kenarındaki halı sahanın yanına çimlerin üzerine parketmiş durumda bir CBF 150 dikkatimi çekti. Plakasız bu motor herhangi bir şekilde kilitlenmemişti. Öğleden sonra baktım motosiklet hala orada duruyor. Hem plakasız hem de kilitlenmemiş olması bana kuşkulu geldi. Çünkü motoru oradan götürmek o kadar kolay ki daha kolayı da bulunmaz zaten. Hemen Beylerbeyi Polis karakoluna gittim. Motoru ve durumunu bildirdim. Motosikletin çalıntı olma olasılığı bence yüksek. Hiç bir düzgün adam plakasız motorla gezmez. Ve alın götürün dercesine çalmaya uygun bir yere kilitsiz bırakmaz. Motorun resimlerini de çektim. Telefonumda olduğu için hemen koyamıyorum. Yarına kadar resimlerini de koyarım. İyi sürüşler.

Bu sabah Beylerbeyinde cadde kenarındaki halı sahanın yanına çimlerin üzerine parketmiş durumda bir CBF 150 dikkatimi çekti. Plakasız bu motor herhangi bir şekilde kilitlenmemişti. Öğleden sonra baktım motosiklet hala orada duruyor. Hem plakasız hem de kilitlenmemiş olması bana kuşkulu geldi. Çünkü motoru oradan götürmek o kadar kolay ki daha kolayı da bulunmaz zaten. Hemen Beylerbeyi Polis karakoluna gittim. Motoru ve durumunu bildirdim. Motosikletin çalıntı olma olasılığı bence yüksek. Hiç bir düzgün adam plakasız motorla gezmez. Ve alın götürün dercesine çalmaya uygun bir yere kilitsiz bırakmaz. Motorun resimlerini de çektim. Telefonumda olduğu için hemen koyamıyorum. Yarına kadar resimlerini de koyarım. İyi sürüşler.

karakoldan bir işlem yapmadılarmı?

Senin bahsettiğin gibi cbf te Bizim burada var.. Bu cbf sahipleride bir değişik yahu..

Çok duyarlısın kardeş bu olayın peş,ini bırakma derim ben

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler duyarlı davranmışsın
Eğer daha önce tescil edilmişse motor ve şase numarasından çalıntı olup olmadığını sorgulayabilirler

Motosikletin resimlerini çektiğimi söylemiştim. Motor bu:
grnt001uew.th.jpg
[/URL][/IMG]

grnt000i.th.jpg
[/URL][/IMG]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben cbf250'yi , gt250r'yi otoparka koyuyodum.Ancak cbf150'yi apartmana koyuyorum.Yedek parçası ucuz ya.O yüzden hırsızlar pek çalmaya gerek duymuyo aslında.Çalınan cbf150 hiç duymadım.

Ben cbf250'yi , gt250r'yi otoparka koyuyodum.Ancak cbf150'yi apartmana koyuyorum.Yedek parçası ucuz ya.O yüzden hırsızlar pek çalmaya gerek duymuyo aslında.Çalınan cbf150 hiç duymadım.

forumda bi tane calınan bi tanede kilitli olduğu için parçaları sökülen cbf 150 vardı

düşün ne hale geldik benzin her 2 günde zam yer cbfler bile çalınır haldeyiz ki yarınlar ne gitririz acaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçenlerde biri bu forumda başlık açmıştı benzinim çalınıyo diye.Hırsızın biri musallat olmuş hergün adamın benzinini çalıyo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar