birkaç saat sonra olay yerinden geçen biriyle konuşmuştum. rahmetlinin beden diye bir şeyi kalmamış. öyleki insan olduğu bile çok zor anlaşılmış. parçalarının kaç metre ilerdeki köprü altına kadar yayıldığını yada insan bedeninden ne kadar uzak bir görüntü aldığını düşündükçe insan az bile diyor..
diyor ama..
aması şu..
bir yanda da polisten kaçarken kırmızı ışıkta geçip devlet sanatçısına çarpan.. sonra durmayıp metrelerce aracı altında sürükleyerek öldüren.. sonra kaçmaya çalışan başka bir katile 6 ay verip sonra 3 ay yatırıp çıkartıyorsun.. niye? tayyibetül veled diye.. hay ben o veledin de bilmemnesinin de..
işte bizim adaletimiz.. inşallah allah birgün kendi adaletimi aratmak zorunda bırakmaz beni, yada bırakırsa yeterli güç ve zekayı verir umarım.. cesaret tek başına işe yaramıyor ne yazık ki..
motorla bariyerlere çarpçaksınız artçınız düşecek ve siz farketmiceksiniz bişey olmamış gibi yola devam edeceksiniz öylemi...
ne kadar alkollüde olsa böyle bişey nasıl farkedilmez yahu bana saçma geldi... ölen kızın babası haklı olabilir...
Naıl oluyoda gece ne yaptığını hatırlamıyo ama eve gidip uyuyabiliyo hemde motorla..
motorla bariyerlere çarpçaksınız artçınız düşecek ve siz farketmiceksiniz bişey olmamış gibi yola devam edeceksiniz öylemi...
ne kadar alkollüde olsa böyle bişey nasıl farkedilmez yahu bana saçma geldi... ölen kızın babası haklı olabilir...