Kurye olacak arkadaşlar bu motorları tercih edin

Selamlar, ikinci el veya sıfır motor alırken aşağıda ki motorlar harici motor almanız arka çantayı ruhsata işletirken 10k tse ücreti muayene ücreti, noter ücreti ve proje ücreti 15-17k civarı yapıyor modelden modele de değişiyor bu ücret. Ama aşağıda ki motorlardan birini sıfır veya ikinci el alırsanız ortalama 7-8k ya ruhsata işletiyorsunuz her şey dahil bilginiz olsun sizlerle de paylaşmak istedim bu bilgiyi aşağıda ki marka motorların projeleri tse tarafındna onaylı olduğu için tse gitmeden sizleri direkt muayene ve notere gönderiyorlar aşağıda ki markalar harici motor alıp kurye olacaksanız tse ücreti 10k, proje ücreti 4-5k, noter, muayene ücreti bu seferde oluyor 15-16k civarı

Honda Dio
Activa 125
Activa s
Spacy
N Max
Spacy Alfa

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Piyasada ki hangi motorcunun çantası ruhsata işli?
Söyleyim.. yüzde 20 falandır...Saydığın motorlar scooterlar.. Bir de bunun drift ve herocuları var.. O kocaman çantayı nasıl işleteceksin motora?.. Bence motoru çantaya işletmek daha kolay...

Motosikleti
DUKE 250
listeyi sportini , dio ve diğerleri diye ayıralım,
zx6 yada r6 nasıl safkan süpersportsa sportini de öyle safkan bir kurye motorudur :)

Aldığımda bu kadar umudum yoktu bu scooterdan, günü kurtarsın dedim ama hiç üzmedi. Ben de pek anlam veremiyorum

F54

spacy alpha yı sattıktan sonra ayak boşluğu olan bir motor yoktu gidip dio aldım iyi güzel 14000 km sıkıntısız yol yaptım ama gerçekten honda olmasa bi tane satamazdı bu modeli sele sert oturuş pozisyonu acayip güç desen yok ama işte sorunsuz az yakıyor piyasası ve ustası bol
dio satıp spontini mi alsam acep

Motosikleti
Ns200 15"
spacy alpha yı sattıktan sonra ayak boşluğu olan bir motor yoktu gidip dio aldım iyi güzel 14000 km sıkıntısız yol yaptım ama gerçekten honda olmasa bi tane satamazdı bu modeli sele sert oturuş pozisyonu acayip güç desen yok ama işte sorunsuz az yakıyor piyasası ve ustası bol
dio satıp spontini mi alsam acep

Spontini mekanikte güzeldir ama grenaj aksaklıkları tutabiliyor, yeni aldığımda göstergeneden deli gibi cızırtı sesi geliyordu vidalarını değiştim düzeldi, koruma demirlerini düzgün takmamışlardı onlarda ses yapıyordu onlarıda düzelttim. Şu an ses tarzı şeyleri yok hepsini çözdüm, bence spontini yerine yeni Activa modelini incelemeniz daha iyi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:13 ----------

Kurye olacak arkadaşlar; kuryelik derin bir çukurdur battınızmı çıkması çok zordur.

Spontini mekanikte güzeldir ama grenaj aksaklıkları tutabiliyor, yeni aldığımda göstergeneden deli gibi cızırtı sesi geliyordu vidalarını değiştim düzeldi, koruma demirlerini düzgün takmamışlardı onlarda ses yapıyordu onlarıda düzelttim. Şu an ses tarzı şeyleri yok hepsini çözdüm, bence spontini yerine yeni Activa modelini incelemeniz daha iyi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:13 ----------

Kurye olacak arkadaşlar; kuryelik derin bir çukurdur battınızmı çıkması çok zordur.

Ve evet en önemlisi esnaf kurye olarak çalışırken vergilerinizi ve Bağkuru elinizden geldiğince ödeyin , aksi takdirde para kazandığınızı sanarsınız ta ki vergilerden dolayı hesabınıza bloke gelene kadar.

Motosikleti
Ns200 15"
Ve evet en önemlisi esnaf kurye olarak çalışırken vergilerinizi ve Bağkuru elinizden geldiğince ödeyin , aksi takdirde para kazandığınızı sanarsınız ta ki vergilerden dolayı hesabınıza bloke gelene kadar.

Hiç yapılmasın, kendini geliştirmeye bakılsın daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar