Haliç köprüsünün çıkışı orada adam nasıl kapıyı açmış ki , hemen 5 metre beride genelde polis oluyor , o durdurmuş adamda dışarı çıkmış olabilir mi ? Eğer durum bu ise polisinde hatası var demektir.
Kazayı yapan adamın su vereyim teklifine laf edenlerimiz olmuş , ilkyardım eğitimi yok gibi olan bir ülkede ne yapsın ki bana doğru hareketi söylermisiniz ? , bu tepkiyi son dönemde ölümlü ve yaralamalı bir çok kazada kaçan sürücülere göstermeliyiz öncelikle.
Son olarak kendimize o akan trafikte kapıya çarpmak için yakın seyretmek lazım , çok limitlerde motor kullanıyoruz , açıkçası bazen arkamdan gelen motorculara yol veriyorum , o kadar aceleleri var ki bir dakika kaybetmek istemiyorlar.
Uyuzluktan çok tepkilerimiz çok samiyetsiz duruyor , geçen arkadaşımın çocuğu çizgi film karakteri gibi davranıyordu.
Dainese montlu elemana uyuz oldum, boş yere kalabalık boş yere gevezelik yapıyor gelmiş adamın başında.
Umarım ciddi bir şeyi yoktur. İstanbul trafiğine "hadi bu evrağı yetiştir şu motorla hemen" zihniyeti ile salan düzen utansın.