Kurye kazası...

http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/kurye-otomobilin-ustune-dustu-482873/
Link te ki haberde yazmışlar, kurye otomobile çarptı. Bu kadar kaza bu kadar bilgilendirilmeye rağmen hala bu kazaların olması düşündürüyor.
Otomobil sürücüsü "sinyal verdim, durdum, arkadaş iniyordu arkadan geldi çarptı." Eyvallah buraya kadar sürücünün bir suçu yok muş gibi haber yapılmış. İyi hoş güzelde kazaya bir bakalım. Kaza yeri neresi, orada ki trafiğin durumunu ve o saatlerdeki yoğunluğu düşünürsek o aracın birini indirmek için durması ne kadar doğru? Araç bozulması yada daha önemli bir durum söz konusu değilken oradan yolcu indirmek de ne demek?

Geçelim kurye arkadaşa, tamam o trafikte herkes emniyet şeridinde gider bence doğrusu da bu. O kalabalıkta şerit değiştirmek için can atan otomobil sürücülerinin arasında kimse bulunmak istemez. İyi de o şerit zaten sıkıntılı bir şerit, biri aniden oraya geçebilir, durabilir, diğer araçları geçmek için HAYVANLIK yapabilir. Fotoğrafa bakarsak oldukça süratli gidiyormuş. Yani kaza geliyorum demiş resmen.

Motorcu arkadaşın durumu ile ilgili net bir şey yok. Umarım sorunsuz bir şekilde kazayı atlatmıştır. Kurye arkadaşlara, biraz daha dikkat etmeleri gerek. Zor bir iş yapıyorlar ancak bu işi yaparken de hayatta kalmak gerek. Otomobil kullanan arkadaşlar (buradakiler biliyordur zaten) o şerit boş bırakılır! yolcu indirilmez! Trafikten kurtulmak için FLAŞÖRLE yada POLİS IŞIKLARI kullanılarak gidilmez.

Geçmiş olsun her iki kazazedeye de umarım bir daha yaşanmaz böyle olaylar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar