Kurye İşi

Herkese merhaba.

Daha önce forumda bir çok konu açılmış, tam olarak net cevaplar alınamamış veya çok eski konular.

Üniversite öğrencisiyim. Şuanda kendi motorumla kuryelik yapmak istiyorum. Akşam 8 den sonra 12-1 e kadar yapabileceğim bir iş arıyorum. Şuanda Burger King' de çalışıyorum fakat maddi olarak biraz sıkıntıdayım. Bu nedenle akşamları yapabilceğim evrak, belge taşıma veya gıda olarak aklınızda olan öneriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yani maddi olarak sıkıntıda olduğum için mecburen bu eziyete katlanmam gerekiyor.

akşam 8 den sonra ancak burger makdanalts gibi yerlerde çalışırsın evrak işleri akşam 18:00 gibi biter..

Gece ulaştırılması gereken şeyler olmuyormu ? Bilgim yok tecrübesi olan arkadaşlara soruyorum.

Yada lahmacuncu dönerci kebapçı gibi yerlerde nasıldır ?

kendi motorunla luks semtlerde pizzaci kebapcida calis. bahsisi iyi gelir ozellikle belirttigin saatlerde iyi bahsis cikar. 6-7 gibi baslarsan daha da guzel olur.

Son düzenleme:
Sabah 8 de Burgera gidiyorum 4 gibi çıkıp okula gidiyorum. 8 de okuldan çıkmış oluyorum. Gece 12 ye kadar falan bu arada yapabilceğim iş lazım. Son bir senem kaldı. İnşallah kurtulacağım bu sıkıntılardan :)

Mesela Yeşilköy,florya tarzı yerler uygunmudur bu kebapçı, dürümcü için ?

Ingilizcen var midir kardes? Ne okuyorsun? Belki yardimci olabilirim. Ozelden yaziver bi zahmet.

Çalıp çırpmadan , alnının teriyle çalışan insana çok büyük saygı duyarım.
Keşke elimden birşey gelse.
İnşallah aradığınız işi bulursunuz.

Abilerim kardeşlerim konuyu güncel tutarsak çook sevinirim. Özellikle bu önümüzdeki 3-4 ay çok sıkışığım.

Gören duyan yardımcı olursa sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
EĞER İSTANBULDAYSAN SANCAKTEPEDE ÇEKMEKÖYDE ÇOK İŞ VAR A2 EHLİYETİ OLANLA ÇALIŞMAK İSTERİZ FALAN ZATEN DEDİĞİM YERLERE GELİRSEN MERKEZE FALAN ÖZELLİKLE SARI GAZİ HER TRAFİK IŞIĞINDA BİR İŞ AMA ESKİMİDİR YENİMİDİR BİLMİYORUM

AMA EVRAK İŞİ FALAN DEĞİL YEMEK DAĞITMA

Son düzenleme:
adamın hammadesisin :thumleft: baba parasıyla motor almak isteyenlere ibret olsun

bizimde üniversitede ve sonrasında işsizken amelelik yapmışlığımız var

Yemek dağıtımıda olur ama tüm gün olmaması lazım. Zaten sabah çalışıyorum, okuldan çıkıncada kuryelik tarzı bir iş arıyorum. Evrak,yemek farketmez.

Volkan bey teşekkür ederim. Etiler büfesi için gidip görüşeyim en kısa zamanda.

Bende akşamları ve cumartesi-pazar için bir iş arıyorum ama bulamadım daha bişey, iş farketmez evde boşboş yatmayayım yeter. İst. levent tarafındayım bu şartlarda bir iş çıkarsa bende istiyorum ama bulmak zor ya.

Arkadaşlar haftalık 1-2 günde olsa işe ihtiyacım var. Gören duyanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Konuyu güncel tutarsak benim için çok iyi olur.

Kubilay abi yardımcı oldu. Benim yapabilceğim arada tek tük işler çıkıyormuş sağolsun bunları bana yönlendirecek. İlk işimizi pazar günü hallettik. Şuan çalıştığım yerde 2 günde kazandığım parayı saatler içerisinde kazandım. :)

Ingilizcen var midir kardes? Ne okuyorsun? Belki yardimci olabilirim. Ozelden yaziver bi zahmet.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------

Kubilay abi yardımcı oldu. Benim yapabilceğim arada tek tük işler çıkıyormuş sağolsun bunları bana yönlendirecek. İlk işimizi pazar günü hallettik. Şuan çalıştığım yerde 2 günde kazandığım parayı saatler içerisinde kazandım. :)

Bu arada kendisine bir kez daha buradan teşekkür ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar