Kurye isi nasil?

Merhaba sevgili mt kurye isi yapmaya karar verdim daha once kurye tarzi isler yaptim dürüm pizza sucu vs. Dagitimi yaptim.. Ama simdi evrak isleri düsünüyorum yapmis veya yapan arkadaslar nasil is? Bide 8 saat calisma imkani saglarlarmi? Tesekkürler...

bence bulaşma uzaktan gözüktüğü kadar kolay bir iş değil kardeşim....

Asker vardır-piyade

Asker vardır-komando

Asker vardır-bordo bereli

Kurye vardır-sucu,pizzacı

Kurye vardır-evrakcı

Kurye vardır- eczacı:bounce:

Bu denklemi,denk örnek olsun diye verdim...

Son düzenleme:
kardeş ben ankarada kuryelik yapıyorum lokontada paket servisi

ilk baslarda zevklı glr ama zmnla cok zorlasıyor birde aldıgın paraya degmesi lazım
kişisine göre değişir tabi gözlükcü ecza depolarında iş bılabilrsen oralar rahat ve paraları güzel oluyor
arkadaşm ecza deposunda calısıyor 8 saaat sigortası ve parası cok güzel

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evrak işine hıç girme ya gümrük ya da tekstil kuryesi ol 10 saat çalışırsin ama en azından gün içinde rahat olduğun saatler olur

Ben kuryeyim şu an işyerimdeyim kendi masamda internette geziyorum.Gayet iyi bir maaşım var ama yinede karda yağmurda yollarda olduğum çok oluyor.O kadar dikkatli olmama rağmen hergün birçok tehlike atlatıyorum birçok tartışma ve kavgada cabası.Bu kışı da atlattık sayılır ama seneye kışa bu işi yapmayı düşünmüyorum.İngilizce öğreniyorum kendime bişeyler katmaya çalışıyorum.Sen sen ol hiç bulaşma

Kurye işi sakat bi iş . 3gün evrak işi yaptım bıraktım. Trafikte canavarlaşıyorsun çok tehlike atlatıyorsun.Şu an pizzada kuryeyim.Daha rahatım o işe göre.8saat hikaye izmirde.İstanbulda durum nedir bilmiyorum.

Bak uğur istersen yenişafak gaztesinde çalışabilirsin ama motor sahibine ait yani kendi motorundan çalışacan ..bana 6-7 ay önce teklif geldi gittim şartlar nedir diye.. Esenler güngören bölgesini vereceklerdi bana sabaha karşı saat 4 den 9a kadar gazete dağıtacan 300 adrese tabi motorla bu iş 2 saat içinde biter 750+sigorta+ 250 tl yakıt paranı veriyorlar ..ama ben evli insanım bunun tatili felan yok kar yağsada taş yağsada o gazeteler abonelere ulaştıracaksın ..benim kafama uymadı şuan abimlerle birlikte kendi mesleğimi yapıyorum

bu kıs ıssızlıkten paket servısı ısıne basladım bu ay son olacak sadece sunu soyleyeyım bu ıs cok zor ve tehlıkelı hele hele ıstanbulda butun gun motorun ustundesın hava sartlerı bır taraftan trafık canavarları her taraftan adres aramak bır dert hıc bulasma derım

evrak işine hıç girme ya gümrük ya da tekstil kuryesi ol 10 saat çalışırsin ama en azından gün içinde rahat olduğun saatler olur

Bu bahsettiğiniz gümrük ve tekstil kuryeliği için nerelere başvuru yapılıyor? Birde şartlarıda biraz anlatırmısınız? Yaza bende kuryelik yapmayı planlıyorumda

Forumdan Uzaklaştırıldı
internetten bak dostum yolda rastladığın kuryeleri çevir sor..eleman arayanlar onlara söylüyorlar genelde..tekstil kuryeliği daha rahat gümrükçülerın işi bana zor geliyor..tekstilde numune mal, irsaliye taşırsin, tahsilat toplarsin çek falan..bütün gün sekreter,modelist,muhasebeci görürsün genelde bayanlarla muhattap olursun rahattir çalışmak..

internetten bak dostum yolda rastladığın kuryeleri çevir sor..eleman arayanlar onlara söylüyorlar genelde..tekstil kuryeliği daha rahat gümrükçülerın işi bana zor geliyor..tekstilde numune mal, irsaliye taşırsin, tahsilat toplarsin çek falan..bütün gün sekreter,modelist,muhasebeci görürsün genelde bayanlarla muhattap olursun rahattir çalışmak..

Valla liman ve sanayi semtleri oturduğum yere uzak kalıyor. Genellikle yollarda ecza ilaç ve pizacı kuryeleri görüyorum. Az çok kafamda bi tablo oluşmuştu ama eğer tekstil kuryeliği daha rahatsa onlara bir bakayım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla yakını uzağı yok bu işin..gün geliyor 20 km yapıyorum gün geliyor 250 km ıstanbul içinde..yazı kışı da yok yağmur da yağsa iş varsa gidilir..yaz için düşünüyorsan pizza işine gir hem bahşişi de var

Konuyu açarken mesajındada yazmışsın pizza kuryeliği falan yaptım diye. Bende bu zamana kadar evrak olsun ecza deposu olsun bu gibi yerlerde çalışmadım.Dominosta çalıştım şuan Burger King te çalışıyorum.Artık gıdadan soğudum ecza depolarıda bildiğim kadarıyla lise mezunu ve askerlik şartı arıyorlar.(ehliyet dememe gerek yok sanırım) İnanın İstanbul trafiği çok zor bir trafik gerçi ben Eyüp sınırları içerisindeyim , burda İstanbul'un bi ucundan bi ucuna giden abilerimiz var.O yüzden otur düşün iyi karar ver...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar