Kurye Aranıyorrr...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ortaklar caddesindeki Bolulu Hasan Usta tatlıcısı 3 tane A2 ehliyetli kurye arıyor.
Sigorta, yemek ve haftalık 150 ytl veriyorlar. ama ehliyeti şart koşuyorlar.
Herkese kolay gele.. Telefon numarasını almayı unutmuşum.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla o paraya kimse gitmez sanırım hele ki istanbulda....Ben istanbulda daha çok kazanıyolar sanıyordum ne yalan söyleyim....

Gerçekdende öyle o sinir bozucu istanbul trafiğinin çilesini çekeceksin ayda 600 ytl alacaksın bencede miktar az vipercan'dan oradaki kuryelerin 2000 ytl aldığını dumuşdum

yuh bea burda adamlar tatlıcıya alıyor adam.Kurye de sayılmaz pek yemek getir gotur yapcan.Kurye farklı calısır.Kurye olmakda kolay degıldır karda,çamurda bile adamlar calısıyor.

Tatlıcı hasan usta da 2000ytl mi eheh komik :) 600ytl gayet normal bence sigorta+yemek de var... öyle 2000ytl ye kurye olunuyosa söyleyin de yıllarca boşa okumayalım ;)

kurye ile servisçilik farklı bu mesajı okuyan istanbuldan belki ''kurye'' bir arkadaş mesaj yazar ve 2000 ytl alıyormu almıyormu ortaya çıkar

Arkadaşlar ; hatta bu sitede bile polemik yaratan bir mesele olmuştu.
Kurye olan bir üye , ile bir arkadaşın arasında diyalog yaşanmıştı.
Arkadaş kurye'yi küçümsemişti.Kurye de ; aylık gelir 2000 YTL yi buluyor daha hala itibar göremiyorsunuz diye topic açıp siteden ayrılmıştı.

Hatta ben daha sonra yine İst. tanıştığım bir abi ile diyaloğumda "Evet doğrudur.2000 YTL para kazanan kuryeler var." demişti....

Arkadaş kurye'yi küçümsemişti.Kurye de ; aylık gelir 2000 YTL yi buluyor daha hala itibar göremiyorsunuz diye topic açıp siteden ayrılmıştı.

Hatta ben daha sonra yine İst. tanıştığım bir abi ile diyaloğumda "Evet doğrudur.2000 YTL para kazanan kuryeler var." demişti....

volkan polemik yapacak arkadaşlar çıkarsa cevap yazmıyacağım sende öyle yap zaten konu başlığı kurye aranıyor idi amacından çıkıyo başlık cevabın içinde ayrıca teşekkürler:cat:

inşallah yakında kırmızılar içinde göreceğiz seni:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Daha fazlasını kazanan da var.....Ben ankarada daha düşük sanırdım ücretleri....Demek istanbul daha cimriymiş.....:farao: :farao:

beyler kurye bikaç tane tanıdığım arkadaş var ve 2000 ytl falan kazanamıyolar , aralarında 2000 ytl kazanan çok nadir vatandaşlar vardır tabiki ama oda toplam cirosu falandır bunun içinden günlük benzin parasını yemeğini ve bakım masraflarını düşün geriye ellerine 1000-1200 gibi bi rakam kalır 2000 kazanıyorum diyen arkadaşların....yani bu işler düşündüğünüz kadar kolay değil bide kazasını belasını eklersen kazandığın bi anda elindende uçabilir....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar