Kuruşlarınıza Sahip Çıkın!

Bakınız :

Büyük marketlere giriyorsunuz. Baldo pirinç 4.99
ee? ee'si o kalan 1 krş size batmaz acıtmaz ama o pirinçden 100 kişi alsa o kalan 1 krş'u almazsa siz hesaplayın 1000 kişi olsa ne olacak marketler adamları sömürüyor.

arkadaşım kuruş hesabından yırtmak için kredi kartıyla yada bankamatik kartıyla alışveriş yapın...fiyat neyse onu verirsiniz...

bu 4,99 psikolojik fiyatlandırma olayı da yalan...5 dese de alınır o mal...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------

Bakınız :

Büyük marketlere giriyorsunuz. Baldo pirinç 4.99
ee? ee'si o kalan 1 krş size batmaz acıtmaz ama o pirinçden 100 kişi alsa o kalan 1 krş'u almazsa siz hesaplayın 1000 kişi olsa ne olacak marketler adamları sömürüyor.

1000 kişi 1 kuruştan 10 lira yapar arkadaşım...1000 paket pirinç de o markette bulunmaz zaten...maksimum 60-70 paket gelir...

arkadaşım kuruş hesabından yırtmak için kredi kartıyla yada bankamatik kartıyla alışveriş yapın...fiyat neyse onu verirsiniz...

bu 4,99 psikolojik fiyatlandırma olayı da yalan...5 dese de alınır o mal...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------

1000 kişi 1 kuruştan 10 lira yapar arkadaşım...1000 paket pirinç de o markette bulunmaz zaten...maksimum 60-70 paket gelir...

illaki reklam mı yapalım dostum :p Metro marketlerinde adamlar forklifle yüklüyorlar senin haberin yok :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Usta geniş bak olaya biraz, tüccar mantığıyla; meyva suyundan çocuk bezine her üründe geçerli bu. Yerel süpermarketlerde bundan dolayı adamlar personele vereceği maaşı bu küsuratlardan çıkarıyor. Dandik bir süpermarkette bile yüzlerce kalem mal bulunuyor.

Ekşi'den alıntı : "superman 3 filmini izlediyseniz orada richard pryor'un karakteri şirketin bilgisayar sistemine girip her ay maaşlardan 0,5 sent'i kendi hesabına aktaracak şekilde ayarlar. ertesi ay son model spor bir arabayla işe gelir. işte migros ve diğer her yerdeki 1 kuruş soygununun sonucu tam da böyle."

kredi kartı kullanmıyorum.

maaşım ise hep bankada.
bankamatik kartı ile alışveriş yapıyorum, hem alışveriş faizi yok, hem puan kazanıyorum(çok düşük ama sürekli aynı kartı kullanınca illa birikiyor birşeyler), hemde asla 1 kuruş-10kuruş-5 kuruş yok kalmadı durumlarına maruz kalmıyorum.

aldığım mal(lar) ne tutuyorsa tam bedelini ödüyorum bankamatik kartı sayesinde.

onlar 0.99 a satıyorsa, bankalarda artık nakit kart kullanımını teşvik ediyor her yerde kullanılabiliyorsa, bende zaten nakit paradan bir farkı olmayan bankamatik kartımla 0.99tl lik ürünü alırım, kimse de birşey diyemez, demiyorda zaten.

her zaman böyle alışveriş yapıyorum çünkü.

kredi kartı kullanmıyorum.

maaşım ise hep bankada.
bankamatik kartı ile alışveriş yapıyorum, hem alışveriş faizi yok, hem puan kazanıyorum(çok düşük ama sürekli aynı kartı kullanınca illa birikiyor birşeyler), hemde asla 1 kuruş-10kuruş-5 kuruş yok kalmadı durumlarına maruz kalmıyorum.

aldığım mal(lar) ne tutuyorsa tam bedelini ödüyorum bankamatik kartı sayesinde.

onlar 0.99 a satıyorsa, bankalarda artık nakit kart kullanımını teşvik ediyor her yerde kullanılabiliyorsa, bende zaten nakit paradan bir farkı olmayan bankamatik kartımla 0.99tl lik ürünü alırım, kimse de birşey diyemez, demiyorda zaten.

her zaman böyle alışveriş yapıyorum çünkü.

bunu demek istiyorum işte...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar