küre ısınsa artık :P

:queen::queen::queen:
geçen haftalarda durduk yere melekete motora gidip gelmem boşuna değildi :wiinkk:

ama bu tehdidi gözardı etme derim Alanyalı :bounce:

Göz ardı eder miyim abi hiç ya, adamın altında cbr 600 rr var.. Gerçi benzin olmuş 4.10 ordan burası otobüsle 70 milyon ise rahat 1000 km var..
( ben nasıl yazıhaneciyim ya ) ( biletini sattığım yer kaç km onu bilmiyorum :queen: )
Atlar gelir valla malatyadan :)

harbiden gelsin şu yaz artık. montun içliğini söktümdü. rahat rahat olsun diye.dün gene taktım :(

Göz ardı eder miyim abi hiç ya, adamın altında cbr 600 rr var.. Gerçi benzin olmuş 4.10 ordan burası otobüsle 70 milyon ise rahat 1000 km var..
( ben nasıl yazıhaneciyim ya ) ( biletini sattığım yer kaç km onu bilmiyorum :queen: )
Atlar gelir valla malatyadan :)

kork benden ::158::

motoru boşa alır öyle gelirim birşey yakmaz :p bu rakım beni alanyaya kadar götürür :queen:

Mersin İl Temsilcisi
kork benden ::158::

motoru boşa alır öyle gelirim birşey yakmaz :p bu rakım beni alanyaya kadar götürür :queen:

yemin ederim o alanya virajlarını düşündükçe içim çekildi yahu. bu sene kısmet olur mu ki şöyle yata kalka bir alanya yapıp dönsem de kendime geliversem.

yemin ederim o alanya virajlarını düşündükçe içim çekildi yahu. bu sene kısmet olur mu ki şöyle yata kalka bir alanya yapıp dönsem de kendime geliversem.

Aman abi dur gözünü seveyim :)
prs bacteria da gaza gelecek :) atlayıp damlayacak buraya, boşa atıp gelebiliyormuş zaten :cherry:
Bugün havada soğuk, sahile gidip fot çektirecektim. :)

Üşüyonuzmuu yaa :mrgreen: bizim buralar ılık gündüzleri uzun kollu badi yetiyor oh miss :mrgreen:

evet ya istanbulada yaz gelsin bi zahmet.bıktım yağmurdan bi gün bi arabaya patlıyıcam sonunda

Benim için yaz kıs farketmiyor kışda t shirt yazda t shirt yazda futbol kışda bu gün bile oynadık arkadaşlarla

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:28 ----------

Yanlış anlamayın Akdeniz'de yasamıyorum istanbuldayim bunların sebebi hastalık :D

Geçen yaz motosiklet aldım.

Yazları severdim evet ama artık daha bi çok seviyorum.

Ve yaz mevsiminin gelmesini bu kadar çok isteyebileceğimi hiç düşünmemiştim...

Gel artık ne olur.. Gelde bitsin bu ayrılık...:pr:

aga fethiye-bodruma geldik bu hafta, fethiyede bir gün güneş var gibiydi gerisi kapalı. hele bugün bodrumdaydım, yahu 1 saniye diyorum yahu 1 saniye, 1 saniye bile yağmur durmazmı. şansıma ediyim, bilimadamlarınada saygılar sevgiler hürmetler yakalarsam öperim

hayırdır, 3. 130 denemesi mi yapacan?

gece-gece süperdi valla:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Kıçı başı bi gün ısınacak aklı başına gelecek.... :p:p:p

asfalta sürte sürte hararet yapacak diye düşünsem de, panda postlarının kevlardan daha dayanıklı olabileceği ihtimalini de gözardı etmemek lazım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:01 ----------

insan, metenin resmine baksa bile zihni açılıyor yahu.
söyleyene değil, söyletene bak demişler....

dedikodum yapılmış...:p yaz gelsin aga be metroyla çekilmez bu hayat...:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar