Kurban bayramınız mübarek olsun...

İslam aleminde yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan birisi olan mübarek Kurban Bayramını; huzur ve güven ortamı içerisinde, çocuklarımıza, gençlerimize büyüklerimize ve tüm mt üyelerine kutlu olsun
:rendeer:

tüm mt ailesinin kurban bayramı mübarek olsun hayırlara vesile olsun sağlık sıhhat afiyet versin

Tüm islam aleminin ve Motosiklet.net in bayramı mübarek olsun.

Son düzenleme:
Dargınların barıştığı, paylaşmanın öneminin arttığı, insanların tek vücut olarak kenetlendiği bu mübarek günde herkese, sağlıklı, mutlu, sevgi ve barış dolu hayırlı bayramlar dilerim.

Kurban bayramınız mübarek olsun..

Birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum..

Mübarek kurban bayramınızı kutlar,bayramın tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını dilerim.Daha nice bayramlara sağlık ve mutlulukla ulaşmanız dileğiyle,:rendeer:

Gv 250 gibi bir motora sahip olup servisin azizliğine uğradığımdan bu bayramı motorum olmadan geçirmek bana çok üzüntü verdi, tüm motorcuların bayramını paylaşma bilincinin gelişmesine katkı sağladığı için tebrik eder mutluluklar dilerim..

Tüm MT ailesi'nin ve tüm islam alemi'nin kurban bayramını kutlarım.Kazasız belasız inşallah herkes ağız tadıyla bir bayram geçirir.

tüm motosiklet camiasının mübarek bayramını kutlar.etmiş olduğumuz kavgasız,kazasıs dualarımızn kabul olmasını dilerim cc allahtan

Selam arkadaşlar tüm mt aile si ve islam alem inın mübarek kurban bayram ını en icten dileklerimle kutluyorum. ALLAH kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin.

Bu ve bundan sonraki tüm bayramları huzur mutluluk ve sağlık içinde geçirmenizi dilerim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar