Kuralkan'ın tüm Bajaj modellerini Türkiye'de montajlayacağı duyumu var.

Motosikleti
D400
akşam gideyim de etiketine bakayım yerli üretim ise vidalarını daha sık kontrol edeyim :D

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
İnanın Pakistanın peşaver bölgesinde baldırı çıplak Bir pakinin bajaj motorlarını montajını Bir Türke tercih ederim. Çünkü başıma gelecekleri iyi biliyorum. kalite kontrol olmuyacak ama bunun yanında boşvermişlik hat saffada. Heleki ekonomik krizde var ustalar işçiler eve ekmek nasıl götürürüm derdindeyken ölümcül bir araca iki vidayı sıkmadan vermeleri. Kalsın kardeş Pakistanı tercih ederim.
Sen savaş çıkarmaya niyetlisin galiba. Hintli ve Pakistanlı yan yana. Uyy.

İnanın Pakistanın peşaver bölgesinde baldırı çıplak Bir pakinin bajaj motorlarını montajını Bir Türke tercih ederim. Çünkü başıma gelecekleri iyi biliyorum. kalite kontrol olmuyacak ama bunun yanında boşvermişlik hat saffada. Heleki ekonomik krizde var ustalar işçiler eve ekmek nasıl götürürüm derdindeyken ölümcül bir araca iki vidayı sıkmadan vermeleri. Kalsın kardeş Pakistanı tercih ederim.
Vay be bu ülkede kamyoncumemo da Hindistan, Pakistan mallarına düştüyse bu iş bitmiştir.

Son düzenleme:
Baymoto dan aldığım bilgiye göre yerli montaja geçilmiş zaten. Hatta bakın bu şase etiketi hindistan üretimi olan,

Bu da yerli üretim,

Şöyle alttaki plakanın kenarlarına bakınca sanki bir şeyin üstüne oturtmuşlar gibi geldi bana. Acaba hindistan dan gelen şase noları okumak yada türk standartlarını karşılamadığından Türkiye de yeni bir plaka oturtmuş olabilir mi ?

TVS'nin bazı modelleri Türkiye'de montajlanıyor sanırım. Sıfır motoru bayiden çıkarken tekeri kitlenip düşenler var. Haber doğruysa eyvah eyvah.
Bir yerde görmüştüm sıfır motora akıllı vida atmışlar. Şikayet var da görmüş olabilirim. İki grenajı birleştirmekten aciz bizimkiler nasıl olacak bilmiyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"Bajaj tüm motorları Türkiye montaja çevirmiş"
"Sorun yaşamayacaklarmış gümrük mevzusundan"

Arkadaşım bugün bir Bajaj servisindeyken, Kuralkan'dan geldiğini düşündüğü bir yetkilinin satış ve servis hizmetlerini yürüten işletmeye brifing verdiğini görmüş. Şahit olduklarından ve duyduklarından edindiği izlenime göre; Bajaj'ın yeni gelen gümrük vergilerinden dolayı tüm ürünlerinin montajını Türkiye'de yapacaklarını söyledi.
Dominar serilerinin montaj aşamasında bazı sıkıntıları mevcutmuş, giderilmiş. Kuralkan'ın halihazırda Kanuni markasıyla montaj ve üretim fabrikası mevcuttu. UG serileriyle bazı Pulsar modellerinin montajları da ülkemizde yapılıyordu.
Umarım diğer markalardaki montaj problemleri Bajaj'da yaşanmaz. Bakalım ne kadar sürede montaj işini oturtacaklar. Eğer duyduklarımız doğruysa 2025 modellerin tamamı Türkiye montajlı geliyor demektir.

Böyle bir şeyi duyanınız veya şahit olanınız oldu mu, ne diyorsunuz?
Bajaj bitti. Beklenenin aksine hem daha pahalı satacaklar hem de montaj hataları olacak.
Kuş serisinin bitme nedeni de oydu. Tofaşlar 2000-2003 yıllarında ithal arabalarla aynı fiyatraydı.
Bugün yerli üretim Fiat Egea yine ucuz değil.
Toyota sabancı ile 90larda Türkiye'de üretilmeye başlandı. Fiyatları arttı ve yerli üretim Corollalar paslanıp çürüyordu.
Aksaray'da Mercedes kçağır vasıta üretimi başladı fiyatları çok arttı ve Ford Cargolardan fazla kronik arızalar başladı..

Motosikleti
D400
Bajaj bitti. Beklenenin aksine hem daha pahalı satacaklar hem de montaj hataları olacak.
Kuş serisinin bitme nedeni de oydu. Tofaşlar 2000-2003 yıllarında ithal arabalarla aynı fiyatraydı.
Bugün yerli üretim Fiat Egea yine ucuz değil.
Toyota sabancı ile 90larda Türkiye'de üretilmeye başlandı. Fiyatları arttı ve yerli üretim Corollalar paslanıp çürüyordu.
Aksaray'da Mercedes kçağır vasıta üretimi başladı fiyatları çok arttı ve Ford Cargolardan fazla kronik arızalar başladı..

bitmez aga. japonların yarı fiyatı neredeyse hala.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar