https://www.youtube.com/watch?v=Gg140WolsZk[/url]
Sonuna kadar izleyin... 4:08'de sesli guldum...
Bu arada, 8mpg yaklasik 30 litre/100km'ye tekabul ediyor![]()
1200hp nedir hafif fazla çevirsen öldürür.
Ankara'da supra ve bmw var 1000hp üzeri ikisi de gücü yere aktaramıyor şeritte duramıyorlar ilk viteslerde. 4 teker aracın bile yer ile teması kesiliyor iken bunu düşünemiyorum. :sunny:
O mevzu benim çok kafama takılıyor. Gücü verip, kullanamadıktan sonra ne işe yarayacak birde övünüyorlar. VAG grubu tayfasıda öyle 1.6 dizel motorlu pololara ve diğer markanın o motorlu taşıtlarına 200 ve üzeri beygir koyuyorlar siyah duman ata ata gitmeye çalışıyorlar arabalarda yürümüyor maksat tamamen ego. Elin gavuru da bir sürü makale yazıyor mesele hp değil aktarımın başarılı olması şunlara dikkat edin önce yürüyeni toparlayın falan diye. Bizde sadece yok chip atayım, yok egzoz takayım gücü basayım ama altyapıya hiç girişmek yok![]()
Lütfen.... rakip tanımam :mrgreen:
Benim o noktaya gelmem için işi gücü bırakıp bununla uğraşmam gerek.
Böylesi bir makineye benim (afedersiniz kıytırık) projelerimi rakip görmenizden, hatta videolarımı takip etmenizden dahi gurur duydum. Dalga mahiyetinde olsa dahi farketmez, gerçekten hoşuma gitti :rendeer: Sonuçta izlenme kasmak veya kendimi tatmin etmek için değil, belki bir iki genç meraklanır heves eder de birşeyler üretir, "baaak teker yaptım" "baaak su altında gaz çıkardım" videolarından ileri giderler diye...
Gönülden teşekkür ediyorum ::sefereee
VAG'cılar ile muhatap olmuyorum156 ile en son scirocco'nun birini madara ettim. Düzlükte attığı farkın 2 katını virajda atıp gözünden yaş getirdim. :queen:
Ben Fransız kaldım. Vag nedir? Biri beni de aydınlatabilir mi? Cidden merak ediyorum.
Bu VAG'cılar arasında çok İngilizce bilen yok galiba :queen:
VAG'cılar ile muhatap olmuyorum156 ile en son scirocco'nun birini madara ettim. Düzlükte attığı farkın 2 katını virajda atıp gözünden yaş getirdim. :queen:
Bu VAG'cılar arasında çok İngilizce bilen yok galiba :queen:
Lütfen.... rakip tanımam :mrgreen:
Benim o noktaya gelmem için işi gücü bırakıp bununla uğraşmam gerek.
Böylesi bir makineye benim (afedersiniz kıytırık) projelerimi rakip görmenizden, hatta videolarımı takip etmenizden dahi gurur duydum. Dalga mahiyetinde olsa dahi farketmez, gerçekten hoşuma gitti :rendeer: Sonuçta izlenme kasmak veya kendimi tatmin etmek için değil, belki bir iki genç meraklanır heves eder de birşeyler üretir, "baaak teker yaptım" "baaak su altında gaz çıkardım" videolarından ileri giderler diye...
Gönülden teşekkür ediyorum ::sefereee