Hocam şimdi şöyle oluyor bu tarz yollarda, seni görüyorlar ama motosiklet olduğun için bir de şeridin sağında olduğun için geçerim diyerek bu hamleyi yapıyorlar. Ben şeridin solunu daha çok kullanıyorum bu hareket daha az başıma geliyor ama yine de geliyor. gözümüzü dört açarak yola devam, kazasız belasız.
Normalde sol teker izinden giderdim, fakat bugün anormal bir yoğunluk vardı trafikte. Açıkçası biraz korktum. Zaten bu videonun devamında 5 dakika sonra polis ekipleri denk geldi, radarcı abiler. Böyle böyle bir şey var dedim, aç plakayı çıkar videodan dedi. Yanımda laptop vardı ona da gösterdim. Hatalı sollamadan ceza göndeririz dedi![]()
kural olarak, sen sollayamazsın ancak karşıdan gelen sollayabilir. çizgiler bunu söylüyor.
burada kural ihlalinden ziyade Ahlaksızlık var.
Karşıdan gelen denyo, sen nasıl olsa motorsun geçersin sağdan deyip gazını kesmiyor.
karşıda Ahlak sahibi birisi olsaydı, frene basar yavaşlar ve önünde ki arabanın arkaına geçiş yapardı.
geçmiş olsun.
https://i.hizliresim.com/coVZvE.png
Hocam motosiklet kullanıcısının sollama yapmasının yasak olduğunu belirten çizgiler tam olarak hangileri?
https://i.hizliresim.com/coVZvE.png
Hocam motosiklet kullanıcısının sollama yapmasının yasak olduğunu belirten çizgiler tam olarak hangileri?
kural olarak, sen sollayamazsın ancak karşıdan gelen sollayabilir. çizgiler bunu söylüyor.
Karşıdan gelen denyo, sen nasıl olsa motorsun geçersin sağdan deyip gazını kesmiyor.
karşıda Ahlak sahibi birisi olsaydı, frene basar yavaşlar ve önünde ki arabanın arkaına geçiş yapardı.
geçmiş olsun.
geçmiş olsun.
Videonun sonunda var o çizgiler. Motosiklete özel çizgi yok.
Olayın olduğu noktada değil ama biraz sonrasındaki çizgilere dikkat edin.