Küpe ve Kask sorunsalı

Arkadaşlar, abiler, ablalar;

Kulağımı deldirmeyi düşünüyordum bir süredir. Geçenlerde arkadaşımın yanına gittiğimde hadi gidelim kalk gidelim dedi. Tam ayağa kalkmıştım ama kask takacağımı söyledim ve geri yerimize oturduk.

Bir sakıncası olur mu? Kask canımı acıtır mı? Ne yapılması gerek? Deldirmemeli miyim? Bunun için bir önlem var mıdır?

hem sağda hemde solda kalın çelik olan küplerden ve solda ucu açık helix var 4 farklı kaskta en ufak sorun yaşamadım bufflu balaklavalı yada direk kaskıda takınca sorun olmadı saece piercing ilk takıldığında bir 15 gün hafif ağrı yaptı o kadar takıcaksan tak yani tabi sazla sivri gereksiz çıkıntılı bir şey takarsan bilemem

hem sağda hemde solda kalın çelik olan küplerden ve solda ucu açık helix var 4 farklı kaskta en ufak sorun yaşamadım bufflu balaklavalı yada direk kaskıda takınca sorun olmadı saece piercing ilk takıldığında bir 15 gün hafif ağrı yaptı o kadar takıcaksan tak yani tabi sazla sivri gereksiz çıkıntılı bir şey takarsan bilemem

İlk takıldığından bahsediyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

Yani kulağımı deldirdiğim gibi kaskı takıp motora binsem canım çok yanar mı?

Zaten ilk deldirmede kızaracak biraz şişecek, o yüzden balaklava takmanız lazım. İlerleyen zamanda da halka küpe takmazsanız kaska takılabiliyor çıkartırken

Motosikleti
D400
Kask yapısına bağlı. Tam oturan bir kask var ise rahatsız edecektir; ki takılma ihtimaline karşılık balaklava takmak şart.

Sonrasında bişi olmuyo zaten; en fazla kaskı takıp cıkarırken cıkıyo.

Merhaba,
Benim acıtıyordu kaskı takıp çıkarırken, takmamaya özen gösteriyordum.

Yaklaşık 10 yıl önce kulağımı deldirdiğimde, o çivi gibi küpeyle ilk günü dahi sürekli kask tak çıkar yapıyordum, herhangi ters etkisini görmemiştim. Takarken rahat zaten, çıkarırken temkinli ve yavaş olursan sıkıntı yaşamazsın.

Ben normal kulağı takmıyorum.Hep katlanıyor.öyle kepçe falanda değil.Kafa yapısı önemli muhtemelen.

kulağını yeni deldireceksen ilk başlarda acıtır.birde deldirdikten hemen sonra ağır küpe takma kulağın alışana kadar

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200
Lokal anestezi ile yapılmıyor mu zaten. Eve gelene kadar etkisi anca geçer

Deldirdim arkadaşlar, arkadaşlar bilgilensin diye söylüyorum. Lokal anestesi sprey vs olmadan delindi kulak. Herhangi bir ağrı sızı vs hiçbir şey yok. Kaskı takarken hiçbir sıkıntı yok. Çıkarırken, baş parmakla kulağa temas eden bölgeyi gerdirip öyle çıkarmak icap eder. Çünkü çekerken, kulak memesi katlandığı için, içinizi bir hoş edebilir. Gün yüzü görmemiş küfürler etmenize sebep olabilir.

Motosikleti
D400
lokal anestezi ile mi deliniyormuş kulak :queen:

kulak kıkırdak kaş dudak deldirdim hiçbirinde öyle bişi bile teklif etmediler

Halka küpe değil de ucu sivri küpe taktığımda kulağımın arkasını felaket batıyor ve acıtıyor kask içinde.
Bir kaç defa da kaskı çıkartırken kaska takılıp düştü ve kaybettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar