kumru yavrusu buldum

anlaşılan hakkın rahmetine kavuşmuş KUMRU,,,

Ses Soluk Çıkmadığına Göre:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence pilav üstü yaptı..:cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben simdi istanbul'a geldim , kumrumdan ayrı kaldım :) ama gelmeden önce kutusunu değiştirmiştim , marketen çok büyük bir karton kutu aldım , heryerine de pencere açtım , eski kutusunda rahat rahat dolaşamıyordu . çok mutlu oldu tabi :) anneme emanet ettim , keyfi yerindeydi ama çok yaramaz , elimi uzatınca saldırıya geçiyor .ben onun için neler yapıyorum ama o hiç sevmiyo beni :) dönünce resimlerini eklerim :)

ben simdi istanbul'a geldim , kumrumdan ayrı kaldım :) ama gelmeden önce kutusunu değiştirmiştim , marketen çok büyük bir karton kutu aldım , heryerine de pencere açtım , eski kutusunda rahat rahat dolaşamıyordu . çok mutlu oldu tabi :) anneme emanet ettim , keyfi yerindeydi ama çok yaramaz , elimi uzatınca saldırıya geçiyor .ben onun için neler yapıyorum ama o hiç sevmiyo beni :) dönünce resimlerini eklerim :)

Bunların karşılığını alırsın Allah senden razı olsun..:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bunların karşılığını alırsın Allah senden razı olsun..:)

amin. cümlemizden

isim düşünmedim hiç , ben kumru diyorum :) yakında uçar zaten , iyice hareketlendi , zıpır bi dakka yerinde durmuyo :) birde ses çıkarmaya başlamıştı , civciv sesi gibi incecik bir ses çıkarıyor , napıyor acaba diye eğilip delikten bakıyorum o da bana bakıyor , çok uyanık ...:)

özledim simdi bak nerden aklıma geldi :)

Cbr 125 olsun.. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar