Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kumandasız alarm oluyormu zaten
50 lira civarında piyasada çok var kullanan arkadaşlarım memnun ama iyi bişe olsun falan dersen spy 5000 di galiba forumlarda araştır bir çok konu bulursun.ama birazda tuzlu 90 dolar falandı yanılmıyorsam.
5000'i yurtiçinde bulmak mümkünmü acaba, siz araştırmışsınız hazır bilgiye konayım diye soruyorum
( Elbette araştırdım ancak yurt dışı haricinde bulamadım. )
benimde pek bir araştırmam yok ama 1 2 hafta önce siteden bir kişi almıştı ama daha taktırmamıştı mt atölyedeydi herhalde araştırıp kişiye sormak lazım
yurt dışında hep bunlar
ben öyle kapsamlı bişe almayacağım mp3 çalarlı hoparlörlü olanlar var 20 dolar civarı.akşam kamplarda falan takarım usb yi yada radyosunu açarım bakarım keyfime
---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 20:58 ----------
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Taktirayim senin dedigin mp3 lu hosuma gitti ama saglamini bbulmak gerek kisa devre yapar allah korusun beni boswer duke um a bisi olur :d(3 sene calistim alabilmek icin)
Taktirayim senin dedigin mp3 lu hosuma gitti ama saglamini bbulmak gerek kisa devre yapar allah korusun beni boswer duke um a bisi olur :d(3 sene calistim alabilmek icin)