Kum Torbası

Arkadaşlar merhaba Az önce kum torbası aldım. Tavana asmak istiyorum fakat nasıl yapacağım hakkında pek bir bilgim yok. yanında sadece asma zinciri verdiler. Birazdan nalbura gideceğim. neler almam lazım? çelik dubel mi almalıyım veya başka bişey? tutturmak için ne lazım yardımcı olur musunuz?:silent:

bildiğim kadarıyla normal tavana dübel vb şeylerle takarsan o tavanı aşağıya alırsın :cherry:

Yani kum torbanın büyüklüğüne de bağlı ama genelde tavandan geçen o demir yapıya asıyolar torbayı... Çok bi bilgim yok ama gördüğüm hep o yöndeydi

Zincirin tavana asılan tarafında dört vida girişli karabina verdiler mi bak bakin ondan varmı?

Motosikleti
BWS 100
Taa inşaat zamanından yapılmış bir tavan demiri yok ise seve seve deleceksin,
Sağlam bir çelik dubel işini görebilir.
Çok fazla da görmedim ama gördüklerim hep kirişi kırıpı, tırtıklayıp demire ulaşıp oraya bağlıyorlardı.
Çelik dubel daha iyidir bence.

4 zincirli bir şeklilde askı gibi birşeye bağlı fakat başka hiç birşey yok

4 zincirli bir şeklilde askı gibi birşeye bağlı fakat başka hiç birşey yok

O askı gibi bir şey karabina kare bir platform olacak ucunda kanca olan dört vida girişi var onun ona göre uzun dört tane vidayı tavana matkapla o deliklere göre del sonra platformu vidalarla tavana monte et o kadar kiriş demir filan bunlara gerek yok aldığın kum torbası en fazla 20-30 kilodur zaten kolay gelsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------

şöyle birşey karabinasıda var sağlam betona monte edilebilir senin torba hafiftir zaten

130645316_tn70_0.jpg

http://mcdn01.gittigidiyor.net/13064/tn70/130645316_tn70_0.jpg?_=1412833738

Kum torbası tavan askı aparatı

Son düzenleme:
yiğiti dinlersen delik deşik bir tavanın ve kucağında bir kum torban olur :)
bi kere ev ortamındaysan torba filan asma, çıkan gürültüden komşuların sana kum torbası mumelesi yapabilir.
müsait bi yerin varsa torbayı duvara monteleyeceğin L şeklinde bir aparata as.
astığında torbanın yerden yüksekliği 1 mt civarı bişey olmalı sanırım, normal bir tavan torba asmak için yüksek kalacaktır.
uygun yükseklik için bağlantı zincirini uzun tutarsan da torba çok sallanır.
en uygunu L aparat.
yerden yüksekliği bi araştır, ona göre bağla.

http://images.gittigidiyor.com/8619/KUM-BOKS-TORBASI-DUVAR-ASKI-APARATI-TURBO__86192713_1.jpg?_=1369324410

Son düzenleme:
gerekli malzemenin içinde olması gerekirdi, bende çıkmıştı en azından karabina hariç :)

nasıl olmuştu hatırlamıyorum ama çıkması gereken şekil bu. tabi kum torban ev tipidir umarım ağır birşeyse fazla dayanmaz tavanda.
kuvvetmiranın dediği daha bir sağlam duruyor

Son düzenleme:
yiğiti dinlersen delik deşik bir tavanın ve kucağında bir kum torban olur :)
bi kere ev ortamındaysan torba filan asma, çıkan gürültüden komşuların sana kum torbası mumelesi yapabilir.
müsait bi yerin varsa torbayı duvara monteleyeceğin L şeklinde bir aparata as.
astığında torbanın yerden yüksekliği 1 mt civarı bişey olmalı sanırım, normal bir tavan torba asmak için yüksek kalacaktır.
uygun yükseklik için bağlantı zincirini uzun tutarsan da torba çok sallanır.
en uygunu L aparat.
yerden yüksekliği bi araştır, ona göre bağla.

http://images.gittigidiyor.com/8619/KUM-BOKS-TORBASI-DUVAR-ASKI-APARATI-TURBO__86192713_1.jpg?_=1369324410

Sizin önerdiğiniz mekanizmadada duvar delik deşik olur:) L şeklinde aparat ev oratmı için uygun değildir

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------

şöyle daha az vidalı hafif torbalar için aparat daha var

http://www.n11.com/boks-kum-torbasi-tavan-aski-aparati-P24896512/?cid=604001_so-shp-bireysel-takim-sporlari&prod_id=24896512&gclid=CPT7yqSR5sECFVPJtAodHWQAxQ

Sizin önerdiğiniz mekanizmadada duvar delik deşik olur:) L şeklinde aparat ev oratmı için uygun değildir

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------

şöyle daha az vidalı hafif torbalar için aparat daha var

http://www.n11.com/boks-kum-torbasi-tavan-aski-aparati-P24896512/?cid=604001_so-shp-bireysel-takim-sporlari&prod_id=24896512&gclid=CPT7yqSR5sECFVPJtAodHWQAxQ

ev ortamıysa zaten hiç asmamalı bence.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
gürültü yapar, iş alırsın başına
kedi al

550x-personal-trainer.gif

daha ağır eşyaları taşımak için sanayi tipi dübeller var, dübeli monte ederken duvarın içinde dışarı doğru çivi yada çengele benzer uçlar açılıyor.
bu yöntemle eve salıncak asıldığına şahit oldum ve fazlasıyla dayanıklı oldu.
bauhaus'da derdinizi anlatırsanız size yardımcı olucak aparatı verirler.

tavanı delip ağırlıktan yalama olur diye ben duvara yaptım.hatta çok sağlam oldu 95 kiloyum barfıks için kullandığımda oluyor , baya dayanıklı oldu yani
101456661_tn70_0.jpg

bu askılar biraz pahalı ben de bir yerden kestirip kaynakla falan yaptırdım.

arkadaş duvara değide kirişe sabitle l demiri.. usta tavsiyesi..:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar