Sevgili kardeşim, belki gerçekten ihtiyacın var ama isteme ve kendini ifade etme konusunda sıkıntın var.
Motosiklete sadece devlet memurları mı biniyor? Hiç abartmıyorum, ben ilkokula başladığım sene, serada aileme yardım ediyordum. 20 yaşında nedir bu bıkkınlık. (Tabi bu ayrı bir tez konusu da olabilir, araştırılmalı).
Hatırlıyorum, bir zamanlar, 624 lira (milyon) maaş alırken, 5 taksitle motor almıştım, ayda 550 lira taksiti vardı, kalan para benzin ve sigaraya bile yetmiyordu. Bi keresinde kız arkadaşımı gezmeye götürdüm, cebimdeki son paraya benzin almıştım, kız tuvalete gideceğim dedi, o para bile yoktu, bindik motora, yakındaki bir ormanlık alana götürdüm onu, ihtiyacını gidersin diye. Sonra o kızdan vazgeçtim masraflı diye, ama motordan vazgeçmedim.
Bir kuzenimin oğlu var, üniversite okuyor, uzak bir ilde, babası bu yıl sadece 150 TL göndermiş, çocuk boş vakitlerinde çalışıyor, geçen görüştük, -abi para biriktirdim, pulsar ns200 mü alayım, yoksa az daha biriktirip cbr250 mi alayım diyor, bak düşün. Hafta sonu gerekirse bazen, ağaç budama, çapa yapma işlerine bile gidiyor.