Kullanılmış motosiklet almanın ipuçları (2)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birde satıcı yününden bakmak lazım
gözüm gibi baktığım motorumu satmak istediğimde, hiç tanımadığım bir veya iki kişi motorumu almak için gelicek, takım çantasıyla motoruma saldırıcak, birde tur atmak istiycek. yemin ederim kovarım adamları :)
yukardaki bilgileri öğrenmekte tabiyki fayda var!!!
bence en mantıklısı yetkili serviste buluşup, yetkili servis onayı aldıktan sonra motoru satın almak. bildiğim kadarıyla yetkili servisler bu hizmeti veriyorlar.

daa yasım kucuq motorum yoq ama yınede saol ıLeRıde motoR alıRsam dıe akLımda buLunsun:) ama bu gıdısle 18 ım bıtene kadar zor:pr::p

birde satıcı yününden bakmak lazım
gözüm gibi baktığım motorumu satmak istediğimde, hiç tanımadığım bir veya iki kişi motorumu almak için gelicek, takım çantasıyla motoruma saldırıcak, birde tur atmak istiycek. yemin ederim kovarım adamları :)
yukardaki bilgileri öğrenmekte tabiyki fayda var!!!
bence en mantıklısı yetkili serviste buluşup, yetkili servis onayı aldıktan sonra motoru satın almak. bildiğim kadarıyla yetkili servisler bu hizmeti veriyorlar.

kesinlikle katılıyorum seviste buluşmakta fayda var ben de satmaya kalksam ben de başkasına elletmem

Deneme sürüşüSatıcı bir deneme sürüşüne onay veriyorsa saklayacak pek bir şeyi yok demektir; çünkü deneme sürüşünde teknik aksaklıklar (çeken yürüyen aksam, kötü frenler veya tekleyen motor) çoğunlukla kendini gösterecektir.

Ufak bir not, bazen iyi niyetinizi suistimal eden kendini sözde iyi motorcu zanneden artist tipler deneme sürüşünde stoppie (arka tekeri havaya kaldırmak) yapabiliyorlar.. eğer satıcıysanız bu ihtimali göz önünde bulundurup kendinizin de olduğu artçılı test sürüşü yaptırın..

Son düzenleme:
Bu Bilgiler gözümden kaçmış.. Bu arada Skullhunter bilgiler için çok sagol DOstum..

::biggrinn::haapppy:

peki şanzıman hakkında nasıl net bilgiler edinebiliriz?

benim gibi acemilerin işi daha da zor muş bunların hepsi ni bilemem ki

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ellerine sağlık çok faydalı bılgıler vermişsin, kafamadakı coğu soru ışaretını kaldırın cok tesekkur ederım

teşekkürler erhan abi ama ben motoron un bu ayki sayısında bir katalogu inceledim 2.el motor alırken hangi motorun neyine dikkat etmeli +ları -leri vs yorumlar resimleri falan var halaa mevcut bende çok süper bilgiler var tekrar teşekkürler

merhaba,
Vitesliye yeni geçiyorum. Virago 250 alacağım. Buradaki yorumları okudum ama maalesef kendim yapabilecek teknik yeterliliğe sahip değilim. Ataşehir taraflarında motoru kontrol edebilecek tavsiye edebileceğiniz tanıdık bir usta var mıdır?

Hazır konu açılmışken 35000 km Virago 250 için nasıldır? 1000 lira fazla verip 10.000 km virago250 almaya değer mi?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

bi yeni kasa R6 aldım 2007 diye ama motor 2006 çıktı yarın adamla motorcuya gidicez adama 2006 oldugunu kanıtlamam gerek şasi veya motor numarasından kaç model oldugunu nerden ögrenebilirim????

Bunları Benim gibi acemiler anlamaz en iyisi bi prof. yanımızda getirmek Teşekkür Ederim Bilgiler İçin .... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar