Kullanıcı İncelemesi

Arkadaşlar bildiğiniz gibi özellikle teknolojik cep telefonu, tablet, laptop gibi ürünlere sürekli olarak kullanıcı incelemeleri çekiliyor ve bunlar youtube'da binlerce kere izleniyor.

donaımhaber forumundan bir arkadaş kendine tvs apache incelemesi çekmiş ben çok beğendim..

bence herkes kendi motoruna bir kullanıcı incelemesi çekip kendine göre + ve - yönelerini söylesin böylece motorlarla ilgili daha iyi bilgi sahibi oluruz.

Bahsettiğim video bu..

Sanırım herkes bu şekilde bir inceleme yapabilir....

Arkadaşlar bildiğiniz gibi özellikle teknolojik cep telefonu, tablet, laptop gibi ürünlere sürekli olarak kullanıcı incelemeleri çekiliyor ve bunlar youtube'da binlerce kere izleniyor.

donaımhaber forumundan bir arkadaş kendine tvs apache incelemesi çekmiş ben çok beğendim..

bence herkes kendi motoruna bir kullanıcı incelemesi çekip kendine göre + ve - yönelerini söylesin böylece motorlarla ilgili daha iyi bilgi sahibi oluruz.

Bahsettiğim video bu..

https://www.youtube.com/watch?v=4Von98V_YG8

Sanırım herkes bu şekilde bir inceleme yapabilir....

+1

Herşeyi elbiseli adamdan beklemeyin haydi gençlik kameraya !

Valla bravo tebrik ediyorum. Çok güzel çalışma ve ok güzel fikir. Umarım katılım yüksek oranda olur.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
emek verilmiş güzel olmuş eline sağlık arkadaşın.. Tartışma yaratacak bi yorumda yapmıyor zaten sade hoş olmuş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar