cb250r 25.07 + kdv.
Mesela? .
...............
Gene çok yamışım, okuyan olursa ne mutlu. Bir hata yaptıysam düzeltmekten çekinmeyin, arada yazdım biraz acele oldu :wiinkk:
Epoksi işte :queen:
Yapıştırıcı olarak bir tür epoksi reçine kullanılıyor. Aynı şekilde sert plastik ise epoksi reçine ile kolaylıkla yapıştırabilirsiniz. Hatta polyester dahi olabilir. Tabi ki kırılması söz konusu olmayacak şekilde uygulamalısınız. Öncelik, ihtiyacınız olan niteliklerde filtre kağıdını bulup, doğru şekilde kesip katlayıp çerçeveye oturtmak. Sonra katlanan kağıdı yan çevirip epoksiye batırıp donduktan sonra diğer yüze uygulayıp, ardından yine epoksi ile çerçeveye oturtmak. Uğraşılır mı bilemem (ben yapmıştım, tövbe ettim).
Mesela derken, bildiğimiz fiber glass vs çalışırken uyguladığımız epoksi mi mesela?
ne bilim çeşitleri vardır belki, zamanı ve imkanı olan uğraşabilir benim gibi![]()
Mesela derken, bildiğimiz fiber glass vs çalışırken uyguladığımız epoksi mi mesela?
ne bilim çeşitleri vardır belki, zamanı ve imkanı olan uğraşabilir benim gibi![]()
bir aksilik olmazsa. yarın rutin yağ filtre bakımına gideceğim. ben bildim bileli orijinal hava filtresi kullanıyorum. yoksa ben de biliyorum xmax'in ya sanayi filtrelerinin ucuz olduğunu. ama motorun temiz nefes alması adına önemli bir parça olduğundan yan sanayi taraftarı değilim.
bakım sonrası fişin fotoğrafını paylaşırım. :cat:
(ツ);4391253' Alıntı:kooparatifleşsek mi
biz iş makinalarında kağıt filtreleri her gün temizliyoruz çıkan tozu görseniz 500 gr toz çıkar filtre temizlenmez mantığına göre her gün filtre atmamız lazım