kullananlardan fikirler...maxxis,unilli,irc,duro....v.s...

sava otomobilde goodyear ın ürünü diyorlardı..aynı fabrikada üretiliyor diyorlardı...bilemiyorum..
maxxis bana da mantıklı gibi geliyor ama netten değilde görerek alma taraftarıyım..lastiğin üretim tarihi önemli bana göre...

Bence önemli markaların yan sanayilerini çok büyütmeyin gözünüzde. Zamanında arabam için continental'in yan ürünü mabor marka lastik takmıştım. Fren mesafesi kaliteli lastiklere göre çok uzundu.

Ama duro, ahh o duro, kuru ve temiz asfaltın düşmanı, bırak arka tekeri ön tekerde bile paten yaptırmıştı bana. Duro ve irc diye bir marka yokmuş gibi düşün.

Bence önemli markaların yan sanayilerini çok büyütmeyin gözünüzde. Zamanında arabam için continental'in yan ürünü mabor marka lastik takmıştım. Fren mesafesi kaliteli lastiklere göre çok uzundu.

Ama duro, ahh o duro, kuru ve temiz asfaltın düşmanı, bırak arka tekeri ön tekerde bile paten yaptırmıştı bana. Duro ve irc diye bir marka yokmuş gibi düşün.

ben de bu 2. ürün hikayesine oldum olası inanmam.
iyi kalite imajı için oynanmış bir ayak oyunu.
goodyear'ın suyu mu çıktı da sava diye marka uyduruyor? çıksın açıklasın madem malına güveniyorsa; sava bizim ürünümüzdür, cillop gibi lastikdir desin.

desin de sava alalım yahu..:p

yada goodyear motosiklet lastiği yapsın kardeşim..bu ne eziyet yahu...:pl:

piyasayı üç tane marka sarmış istedikleri düdüğü öttürüyorlar...bütün lastik firmaları motosiklet lastiği üretse sanırım bilinen kaliteli dediklerimize şimdi 300 veriyorsak o zaman otomatikman 150 ye 200 e düşmek zorunda olur..

piyasa canlanmalı,tekeller bitmeli....

suuuuussma..sustukça......sende lastik araken keseyi kaptıracaksın....:queen:

desin de sava alalım yahu..:p

yada goodyear motosiklet lastiği yapsın kardeşim..bu ne eziyet yahu...:pl:

piyasayı üç tane marka sarmış istedikleri düdüğü öttürüyorlar...bütün lastik firmaları motosiklet lastiği üretse sanırım bilinen kaliteli dediklerimize şimdi 300 veriyorsak o zaman otomatikman 150 ye 200 e düşmek zorunda olur..

piyasa canlanmalı,tekeller bitmeli....

suuuuussma..sustukça......sende lastik araken keseyi kaptıracaksın....:queen:

abi teknik adamsın biliyorsun, üretim hacmi, adedi maliyeti etkileyen en önemli etmen. araba kadar motor olsa inan bunca çileli olmaz lastik almak. ama yapcak bişey yok. maxxis'e yoğunlaş derim.

şaka bi yana bende maxxis düşünüyorum galiba...

120 tl civarı fiyatı var..taksitle 140 oluyor..
ama tanımadığım için görmeden almamalı diyorum...

nylon olsa satıcıya sorsak sanal ortamda hayır değildir dermi hiç???:silent:

bakıyorum ama yakınlarda bi yerlerde satıcısı yok...netten almayı da biraz riskli görüyorum..eski üretim,defolu,yamuk ,ezik filan çıkabilir...bedevinin bahtsızı sözü tam da benim için söylenmiş çünkü...:pr:

şaka bi yana bende maxxis düşünüyorum galiba...

120 tl civarı fiyatı var..taksitle 140 oluyor..
ama tanımadığım için görmeden almamalı diyorum...

nylon olsa satıcıya sorsak sanal ortamda hayır değildir dermi hiç???:silent:

bakıyorum ama yakınlarda bi yerlerde satıcısı yok...netten almayı da biraz riskli görüyorum..eski üretim,defolu,yamuk ,ezik filan çıkabilir...bedevinin bahtsızı sözü tam da benim için söylenmiş çünkü...:pr:

Yapma ağabey dur bir düşün, ucuz olsun diyorsun,tekelleştiler diyorsun,bedeviyim hemde bahtsızım diyorsun,emekçiyiz fazla para veremem diyorsun,dinen de yasak biliyorsun fakat gelmiş kredi kartına 20 lira faiz vericem diyorsun:santa: entersan :)

irc kullandım 275-17 kalıbında hata olduğu için aşırı balanslıydı(balans ayarına soktum gidon sallanınca) gidonu zor tutuyordum geri almak için satıcı bin dereden su getirdi öyle idare ettim bir sene geçince arkaya koyduğum 90-90-17 balon yapınca ikisini birden attım irc en kötünün iyisi mecbur kalmayınca almayacan borc harc babandan amcandan michelin-dunlop- metzeler gibi marka alıcan

Yapma ağabey dur bir düşün, ucuz olsun diyorsun,tekelleştiler diyorsun,bedeviyim hemde bahtsızım diyorsun,emekçiyiz fazla para veremem diyorsun,dinen de yasak biliyorsun fakat gelmiş kredi kartına 20 lira faiz vericem diyorsun:santa: entersan :)
yahu onları espri olarak yazdım ben...:p
zaten gidip elden alsam karta vade farksız taksit yaptırırım....
irc kullandım 275-17 kalıbında hata olduğu için aşırı balanslıydı(balans ayarına soktum gidon sallanınca) gidonu zor tutuyordum geri almak için satıcı bin dereden su getirdi öyle idare ettim bir sene geçince arkaya koyduğum 90-90-17 balon yapınca ikisini birden attım irc en kötünün iyisi mecbur kalmayınca almayacan borc harc babandan amcandan michelin-dunlop- metzeler gibi marka alıcan

aslına bakılırsa şimdilik hiçbir acelem yok..yaza sarkıtırsam zaten onlardan birini alacağım..
ama pimpirikli adamım işte...hemen herşey mükemmel olsun istiyorum...ama bütçe şimdi izin vermiyor..

hatta en kısa zamanda buna el yapımı bir egzoz yapmaya başlıyorum..sırf güzel görünsün diye...tabiki işçilik beleş..malzeme beleş..hepsi kendim,hepsi benden..sorun yok...

ama lastik imal edemiyorum henüz...:p

yahu onları espri olarak yazdım ben...:p
zaten gidip elden alsam karta vade farksız taksit yaptırırım....

aslına bakılırsa şimdilik hiçbir acelem yok..yaza sarkıtırsam zaten onlardan birini alacağım..
ama pimpirikli adamım işte...hemen herşey mükemmel olsun istiyorum...ama bütçe şimdi izin vermiyor..

hatta en kısa zamanda buna el yapımı bir egzoz yapmaya başlıyorum..sırf güzel görünsün diye...tabiki işçilik beleş..malzeme beleş..hepsi kendim,hepsi benden..sorun yok...

ama lastik imal edemiyorum henüz...:p

Satarsan haberim olsun viragoyu çok severim kendilerini..Benim olacak binecem üstüne vurcam kırbacı vurcam kırbacı :mrgreen: forumda deri pantolon muhabbeti varken gaza geliyim ufaktan.:cherry:

yahu taaaEskişehirden geldim ya..daha ne uzun yol yapayım???:wiinkk:

hadi senin hatırına yapayım bişeylerde ...

yağ tabakası az olan totoşum bu işe pek sıcak bakmıyor nedense....:queen::flower:

abi ne desem bi kulp takıyon yav...:pneyse konumuza dönelim... adını saydığın markaların ıslak zemin performansı kötü...ırc..duro ve unıllı için en azından...maxxısi tanımıyorum..

Satarsan haberim olsun viragoyu çok severim kendilerini..Benim olacak binecem üstüne vurcam kırbacı vurcam kırbacı :mrgreen: forumda deri pantolon muhabbeti varken gaza geliyim ufaktan.:cherry:

satıyoruuuuuuum,satıyoruuum,saaaaaaaattı.............djan da kaldı motosiklet..hayırlı uğurlu olsun kardeşim...ama lastiği sen alacaksın bu durumda....
abi ne desem bi kulp takıyon yav...:pneyse konumuza dönelim... adını saydığın markaların ıslak zemin performansı kötü...ırc..duro ve unıllı için en azından...maxxısi tanımıyorum..

maxxis e mail attım bakalım ne cevap gelecek???

senin toto soğuğa dayanırda o altındaki scooterde değil...yarısı dışarda kalır,dışarda kalan yerlerinde donar bu havada..:pl:
o yüzden havalar biraz ısınsın düşünürüz...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar