Kullananlar Ve Motora Yeni Başliyanlar Için..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HERKESE MERHABALAR ARKADAŞLAR.... Haziran 2007de benimde motorum çalındı. Ve şuanda 3. motorumu yeni aldım. Artık daha dikkatliyim ve güvenliğe daha çok önem gösteriyorum. Çalınan motorumun markası cbr 125 repsoldu. Evimin bahçesinden kilitli olmasına rağmen, aldığımın 4. günü çalındı. Çalıntı ilanlarını okuduğumda birşey dikkatimi çekti. İlk motorum asya 150-T idi. Ve evimin önünde, kaldırımda sayısız kez zincirsiz bıraktımıştım. Ama çalınmadı. Oysaki şimdi çalıntı ilanlarını okuduğumda görüyorum ki İKİ motorumun modeli de hırsızların kara listesinde başı çekiyor. BENDEN SÖYLEMESİ; SİZ SİZ OLUN BENİM MOTORUM ÇALINMAZ DEMEYİN!!! Ben artık disk kiliti, zincir, alarm ve branda kullanıyorum. Unutmayınki adamlar sipariş üzerine hırsızlığa çıkıyoor... Motorunuzu görünen bir yere dahi koymamanız gerekiyor. Ve ben üstüne üstlük senede 1000ytl vermeyi göze alıp kaskomuda yaptırdım. BUNLARI NİYE ANLATIYORUM BENİM CANIM YANDI SİZİN YANMASIN.!!! vaktinizi harcayıp bu uzun mesajı okuduğunuz için TEŞEKKÜRLER....

asm

geçmiş olsun,tedbiri elden bırakmamak lazım hakkaten

cbr 125

arkadas haklı genelde cbr 125 calıyorlar demın bırısıyle konustum honda cbr 125 hatta kalın lastık on arka yosmıro egsoz sızce fıyatı tahmın edın ????? saka degıl durun soyluyorum adam 1500 verıcem dedı sok oldum bılgınıze

abi kaç model ? miş düşüğü varmıymış diye sorsaydın hemen gerçi ne olursa olsun o paralara cbr yok

way beeeeeeeeeee
abi çok geçmiş olsunnn
bendede repsol war bian kendimde bu olayı düşündüm çok kötü bişey:pale::pale:

Son düzenleme:
bu kasko olayı pahalı değilmi yaw bu niye boyle anlamadım senede 1000 ytl den benim motorumun fiyatı 3 senede çıkıyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar