Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HERKESE MERHABALAR ARKADAŞLAR.... Haziran 2007de benimde motorum çalındı. Ve şuanda 3. motorumu yeni aldım. Artık daha dikkatliyim ve güvenliğe daha çok önem gösteriyorum. Çalınan motorumun markası cbr 125 repsoldu. Evimin bahçesinden kilitli olmasına rağmen, aldığımın 4. günü çalındı. Çalıntı ilanlarını okuduğumda birşey dikkatimi çekti. İlk motorum asya 150-T idi. Ve evimin önünde, kaldırımda sayısız kez zincirsiz bıraktımıştım. Ama çalınmadı. Oysaki şimdi çalıntı ilanlarını okuduğumda görüyorum ki İKİ motorumun modeli de hırsızların kara listesinde başı çekiyor. BENDEN SÖYLEMESİ; SİZ SİZ OLUN BENİM MOTORUM ÇALINMAZ DEMEYİN!!! Ben artık disk kiliti, zincir, alarm ve branda kullanıyorum. Unutmayınki adamlar sipariş üzerine hırsızlığa çıkıyoor... Motorunuzu görünen bir yere dahi koymamanız gerekiyor. Ve ben üstüne üstlük senede 1000ytl vermeyi göze alıp kaskomuda yaptırdım. BUNLARI NİYE ANLATIYORUM BENİM CANIM YANDI SİZİN YANMASIN.!!! vaktinizi harcayıp bu uzun mesajı okuduğunuz için TEŞEKKÜRLER....