kulak ile ilgili

Arkadaşlar kulak mememde bir şişlik var bazen geçiyor bazen tekrar çıkıyor şişmeye acımaya başlıyor bi süre sonra tekrar gidiyor yağ bezesimidir bu

sağ kefede hastane ve doktor var, sol kefede bilgisayar başında oturan herhangi biri. sol kefe ağır basıyorsa bence sıkıntı sadece kulakta değil :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Forumumuzda şişlik konusunda iki uzman üyemiz var.
Kuvvetmira ve Alptunay
Bu iki üyemize özelden mesaj at.
Online olduklarında seni bilgilendireceklerdir.
Şimdiden geçmiş olsun.

işin çok zor ya acilen tedavi görmen lazım senin bu söylediğimi yabana atma sakın yorum yapan arkadaşlarda bana katılacaktır eminim..

sağ kefede hastane ve doktor var, sol kefede bilgisayar başında oturan herhangi biri. sol kefe ağır basıyorsa bence sıkıntı sadece kulakta değil :)

Hastaneye gitmeden once bir danisayim dedim basina gelen vardir cevremde cogu kiside var ve rahatsizlik duymuyorlar ama benim kafama takildi

Dental land onlarin hepsini teker teker okudum cogu yag bezesi diyor ama kesin bilgi yok burada belki daha iyi bilen biri cikar diye yazdim

Coq tesekkur ederim yarin sabah yazarim o arkadaslara :)

Maslak sanada tesekkur ederim bir sure daha gecmezse mecbur gidicez :)

tüm arkadaşlarımız çevresinde duydukları ya da okudukları kadarıyla varsayımda bulunucaklardır oysaki doktorlar sorular sorarak ilk önce hastalığı teshis etmede bir yöntem ancak bunun kesinleşmesi için ise birsürü test uygulayarak sonuca varırlar.doktorlar bile test uygulamadan senın hastalığın bu diyemez O yüzden bunlarla zaman kaybetmeden doktora görün ,internette onca bilgi sonuç çıkar ama anlayamazsın doktorda boşuna olmazdı

Küpe takıyor musun ? Küpe takarken bendede oluyordu çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar