Kukaların arasından geçişimi görmeliydiniz...

Sınavdan 90 almışım arkadaşlar.Sınav günü beni izleyebilmenizi çok isterdim.Kukaları dizmişler,ama kukaların arası anca benim motor kadar.Ne yapalım başlayalım dedik.1. kuka tamam,2. cisi sıyırarak,3. artık yok çarpmak üzereyim kasıyorum,4. tam isabet.... Hadi dediler 2 tur olacak durmadan.Haydaaaaaaaaaaaaa döneceğim dönecek yer yok.Bizim arkadaşlar sağolsunlar koymuşlar motorları önümüze .Kalmam için her türlü zorluk var yani.Tabi neyse ayağımızı yere koyduk malesef.Döndüm bir daha yine aynı durum tabi.Komisyondaki kadın diyormuş ben geçerken kukaların arasından: ya bu motorun boyu zaten kukaların arası kadar nasıl geçecek bu.Tabi ben geçiyorum sıyıra sıyıra.E herhalde onun hatırına aldık 90 puanı.E be kardeşim öyle diyeceğine açtırsana şu kukaların arasını:cherry:

heheh sen açsaydın ya dostum...
ben sınavda kendim dizdim dubaları... motorun iki katı boşluk vardı arada...
kimse tutup metre ile ölçmüyor tam mesafeyi...

Moderatör (forrap)
Benim aldığım zaman sadece bir tur atmıştık.Kuka felan yoktu yani,aynı gün direksiyon sınavına giren bazı tanıdıklarımda ise vitesli motor zorunluluğu ve kuka varmış.Ne diyeyim ki,standart bir durumun bile söz konusu olduğunu sanmıyorum...

Sana da geçmiş olsun,ehliyeti alıyor olduğuna göre gerisini boşver...Bunlarda bir nevi askerlik anıları gibi,mantıksızlıklarla dolu ve ilerde seni güldürecek şeyler:)

bende evden çıkmadan önce bi aynaya baktım saçlar uzamış dedim bi traş olayım herneyse çıktım tıraş oldum öle gittim işe :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

günlük tutun isterseniz ne yaşadıysanız yazın buraya

Mersin İl Temsilcisi
bende evden çıkmadan önce bi aynaya baktım saçlar uzamış dedim bi traş olayım herneyse çıktım tıraş oldum öle gittim işe :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

günlük tutun isterseniz ne yaşadıysanız yazın buraya

I-IH yapmasaydın keşke...:pale: mesela buradan türkiyedeki ehliyet kurslarının sağladığı rant konusuna geçebilirdin. ben de bir inşaatın moloz döktüğü bir arazide çakıl, taş, kırık biriketler, inşaat demirleri üstünde almıştım ehliyeti. ADAM başarmış işte. sadece şunu söyleyebilirdin mesela : hayırlı olsun kardeş :cat: TEBİRİKLER:cat:

I-IH yapmasaydın keşke... mesela buradan türkiyedeki ehliyet kurslarının sağladığı rant konusuna geçebilirdin. ben de bir inşaatın moloz döktüğü bir arazide çakıl, taş, kırık biriketler, inşaat demirleri üstünde almıştım ehliyeti. ADAM başarmış işte. sadece şunu söyleyebilirdin mesela : hayırlı olsun kardeş TEBİRİKLER

ehliyet burda okadar çok tartışıldıki anlatamam aslında açılan topicleri buraya tek tek yazmak isterdim ama malesef işlerden dolayı uğraşamam boş yere topic açılmasın yok dubalar filan bu neya bi dünya adam giriyo sınava

Bizim sınavda kukalar dizildikten sonra hocalar olayı anlattı şöyle 8 çizeceksin böyle geçeceksin ayağını yere koymayacaksın v.s. Biri çıktı hocam anlamadık siz önce bi gösterseniz dedi. Jüri üyelerinden biri bi scooter a bindi sinyal yok, 2 kere ayağını yere koydu 8 yerine de s gibi bişey yaptı. Tabi bahane hazır, motor benim motorum değilki! Hiç unutmayacağım o günü torunlarıma bile anlatacağım.

Mersin İl Temsilcisi
Bizim sınavda kukalar dizildikten sonra hocalar olayı anlattı şöyle 8 çizeceksin böyle geçeceksin ayağını yere koymayacaksın v.s. Biri çıktı hocam anlamadık siz önce bi gösterseniz dedi. Jüri üyelerinden biri bi scooter a bindi sinyal yok, 2 kere ayağını yere koydu 8 yerine de s gibi bişey yaptı. Tabi bahane hazır, motor benim motorum değilki! Hiç unutmayacağım o günü torunlarıma bile anlatacağım.

evet böyle bir anı unutulmamalı ama şunu da gözden kaçırmamak gerekir ki, hiç uzaya gitmeyen adamlar ASTRONOT yetiştiriyorlar...

Ben geçen sene Anakaradan aldım A2 mi. Gerçekten zorlandım ama 95 aldım. Çünkü o güne kadar mobilet hariç motorsiklet kullanmamıştım :)

oooo özkan sava kardeş ehliyet aldın ha hayırlı uğurlu olsun bende ehliyet olacaktı ki benim bisan dururmu hiç ama az kaldı bahara alcam

otomatik vites scooter ile dieksiyon sınavına giriliyomu ya.merak ediyorum.
bi yardımcı olun arkadaşlar.

ehliyet burda okadar çok tartışıldıki anlatamam aslında açılan topicleri buraya tek tek yazmak isterdim ama malesef işlerden dolayı uğraşamam boş yere topic açılmasın yok dubalar filan bu neya bi dünya adam giriyo sınava

araltı gergin gördüm seni kardeşim, hayırdır?:silent:
Bu arada ben de dün gece sahurda sucuklu yumurta yedim:mrgreen:

otomatik vites scooter ile dieksiyon sınavına giriliyomu ya.merak ediyorum.
bi yardımcı olun arkadaşlar.

Valla biz girdik ama komisyondakilere göre değişiyor bu durum galiba.Bazı yerlerde komisyonun yanındaki motorla giriyormuş herkes,bazı yerlerde gitmiş olduğunuz kurs bir motor seçip plaka giriliyormuş,herkes o motorla giriyormuş.Biz hepimiz kendi motorlarımızla girdik.

araltı gergin gördüm seni kardeşim, hayırdır?:silent:
Bu arada ben de dün gece sahurda sucuklu yumurta yedim:mrgreen:

araltı sanırım bugün biraz gergin ama olsun olur böyle şeyler.Hepimiz bazen gerilebiliyoruz değilmi?Sevgiler...:)

oooo özkan sava kardeş ehliyet aldın ha hayırlı uğurlu olsun bende ehliyet olacaktı ki benim bisan dururmu hiç ama az kaldı bahara alcam

Saol kardeş darısı başına inşallah.Benim bisanın durduğunu kim söyledi:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar