eskişehirde yaşıyorum , belki afyohkarahisar gibi kışın çok kar yağmaz eskişehire ama afyon karahisarın ayazı eskişehir'in kuru ayazına su dökemez bir kere, yazdıklarında haklısın , hepimiz motor kullanıyoruz,belki ileriki yıllarda ufak ufak eklem yeri ağrıları başlayacak ama motorsuz olmuyor işte,afyon kara hisarı bilirim, kendim kütahyalıyım ama eskişehirde yaşıyorum ,insanlara fazla aldırış etme sen hayatın tadını çıkarmaya bak,motosiklet servisleri her zaman problem,dua edelimde internet diye bir şeyi icat etmişler,alıyorsun,satıyorsun aracısız işte,eskişehirde servisler varda ne oluyor geçenlerde motoruma fren balatası alayım dedim kimisi 200,kimisi 300 tl para istedi,başın sıkıştımı açıyorsun bir forum sitesi soruyorsun tüm dostlara bu parçayı nereden bulurum ,bilgisi olan paylaşıyor,mesela ben fren balatalarımı istanbul güven motordan aldım forumdaki bir arkadaş sayesinde ön ve arka balataya 40 tl ödedim,eskişehirdeki servilerde bunun 5-6 katını istiyorlar,bizlerde salağız ya, hemen alalım diyeceğiz,sokaktamı buluyoruz biz parayı,onlara vereceğim parayla kaç depo benzin alırım,işin özü bakımıda kendim yapıyorum,aksesuarları da kendim imalediyorum ,yapamadığımı da internetten satın alıyorum, tüm insanlar bildiklerini biri birleriyle paylaşırsa sorunlar ortadan kalkar,selamlar...