Küçük Motorlarin Büyük Motorculari(420 Km)

egelim gene gözümüz gönlümüz açıldı ellerine sağlık

Son düzenleme:
süper gezi olmuş arkadaşlar. imrendim valla :D neyse yakında zamanda bende böyle bişey yapıcam inşallah. gezdikçe eklemeyi unutmayın :rendeer:

teşekkürler arkadaşlar motosiklet zevk işidir sadece gezmekiçinkullanılmalı işiçinoldumu zevk vermiyor şehir içinde :rendeer:

arkadaşlar tekerinize sağlık yolunuz her daim açık olsun şu a2 ehliyetimi alayım kabul ederseniz bende sizinle bi tura gelmek isterim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bencede bu ikili deliliktir motorun ve sen küçük büyük olması farketmez güzel gezi olmus paylasım için teşekkürler bi dahaki sefere kemalpaşadan sagdan içeri girin burdanda cok güzel bir orman yolu var torbalıya kadar aydın gezimizde motorda plaka olmadıgı için otoban yerine bu güzergahı kulanmıstık
denemenizi tavsiye ederim

bedri çoşmuşsun adamım sen züpersin güzel gezi olmuş tebrik ederim :)

tebrikler! gezi güzergahınızı çok beğenim, keşke ben de orda olsaydım dedim vallaa. fotoğraflarda çok iyi ve beni alıp götürdü yine.

İç geçirerekten seyreyledim... :mrgreen:

bedri tebrik ederim güzel gezmişsiniz işim olmasa bende gelmek istiyordum sizinle,belki bir dahakine birlikte gideriz:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
teşekkürler arkadaşlar motosiklet zevk işidir sadece gezmekiçinkullanılmalı işiçinoldumu zevk vermiyor şehir içinde :rendeer:

Güzel gezmişsiniz........

Ama iş için zevk vermiyor demişsin...Veriyor veriyor...:cat:

Güzel gezi olmuş arkadaşlar. Helal olsun. Sizleri gördükçe evde durası gelmiyor insanın:cherry:

çok teşekkürler arkadaşlar gezmeye devam iş için değil zevk için felsefesine devam edicem acelemyok tın tın gezerim :cherry: :rendeer:

bedri birdahaki sefere aynı yolu tam tersden dolaşalım değişiklik olsun :D

egelim helal olsun süper paylaşım...Uşak Manisa Salihli ve İzmirli bir hemşehriniz:p olarak tebrik ediyorum...

Egenin taşına torpağına kurban olsun Türkiye...

420 km yi tek depoda yapıyor benim makine...seninki nasıl oldu...40 ytl ye bu kadar yeri gezdin galina...

ha birde bu ne acaba dediğin şey galiba bir mancınık olabilirmi...veya maden ocağı için bir vinç mekanizması...belkide su pompasıdır...

hpim8805xv0.jpg

bu ne keci kafasımı yoksa bı anlam weremedım:silent:

Harika bir gezi,tebrikler...ayaklarınıza ve tekerinize sağlık...

tekerinize sağlık.yeni gezi resimlerinizi görmek isterim.rüzgarınız bol olsun...

Valla yine güzel gezmişsiniz egelim. Yavaş yavaş İstanbullu cbf150'ciler de başlar gezilere artık.
Ama sizinki bir başka olmuş, bir gezide hem deniz var, hem karlı dağlar var, harika yahu. Tebrikler. Kazasız belasız daha nice gezilere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar