Küçük Motorlarin Büyük Motorculari(420 Km)

valla süper abiler ya resimler çok güzel cbf 150 yakışır:cherry:

dostum harika gezmişsziniz de bu imagin de nasıl toplu resim atıyoz açıklayabılırmisin.söylersen memnun olurum
gezide çok güzel olmuş ama izmir MTlererede söyleseydin eminim daha fezla motor ve daha eğlenceli geçerdi.
herhese kazasız sürüşler

valla abi ikinizi de tebrik ediyorum motoculuk budur super sport 600 le 1000 le şehiriçinde piyasa yerlerinde ses dinleterek motorcu olunmuyor. içinden geleni yaparak, böyle güzelliklerin peşinden koşarak motorcu olunuyor. çok teşekkürler ikinize de:)

çok güzel bir gezi. tam istediğim bir gezi tipi. kafana estiği anda istediğin yere git.

Güzel gezi keşke bozdağ'dan biraz daha doğa manzara resmi koysaydınız.Bundan 3 hafta önce bende otobüs ile Ankara'dan gelip Salihli'den Bozdağ-Ödemiş-Tire-Selçuk-Söke üzeri Akbük Capriss palasa yolcu götürdük.Muhteşem manzaralar vardı.

walla kardeş en güzelini yapıyon bende iskenderundan marmarise gitmeyi düşünüyorum ben daha deliyim galiba:queen::queen:

walla kardeş en güzelini yapıyon bende iskenderundan marmarise gitmeyi düşünüyorum ben daha deliyim galiba:queen::queen:

denize girmek için tabi başka bir şey için deil

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paylaşım için teşekkurler. Honda'nın yanındaki Çinli'de oldukça saglammış bu arada :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar