Küçük Kaza : Virajda Kaydım

gecmiş olsun.düşenin halinden düşen anlar.arkadaşım. (hı yani nederler. düşenin dostu olmaz derler birde.)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun dostum.

herkese teşekkürler kötü bir tecrübe oldu ama bu beni 1 gün soğutabildi motordan :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler herkese, Fatih abi sağol genç olduğumu hatırlatınca keyfim biraz yerine geldi :)

en fazla 30-40 dı. kask yere hiç değmedi ilk önce elciklerden tutuyordum sonra motorun altında kalırım diye bıraktım. koruma olmasa derim soyulurdu işte bi de sağ kol ve sağ kalçada ağrı, sızı, çatlak gibi şeyler oluşabilirdi. bilerek kendimi yana bıraktım rahat rahat kaydım. koruma demiri alabilirim evet

buzdan değil de asfalt aşırı kirlenmiş fırat hakimiyetimi direk kaybettim zaten motor ağır olunca toparlamak mümkün olmadı. sana da geçmiş olsun fırat şimdi nasıl oldun? ben bi baran ı arıyım en iyisi ona da bişey olmuş mu diye:)

haydaa o gün resmen bizde bi şansızlık varmış.fıratın da ayak alçıda.geçmiş olsun dostum tekrardan.:rendeer::rendeer:

Geçmiş olsun. Lastiklerinin durumu nasıl? Onları bir kontrol et bence. Ankara şartlarında kışın motora binmek için lastiklerinin de kışa uygun olması lazım. Dikkatli ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar