Küçük Kaza : Virajda Kaydım

Arkadaşlar Pazar akşam evime dönerken küçük bi kaza geçirdim. Korumaların faydasını görmüş oldum hiçbiyerime bişey olmadı. Hızım düşüktü ama virajı aldığım yerdeki asfalt çok kaygandı, o kadar kaygandı ki(sanırım zamanında çöp için kullanılmış) düştükten sonra ayağa kalktım motorun yanına gitmek için ve kendi başıma tekrar düştüm. Çevreden hiç yardım eden olmadı hatta düştüğüm yerin hemen berisindeki taksi (fotolarda var) bakmaya tenezzül bile etmedi :)

Motorda koruma demiri yoktu, zaten motosiklet düştüğüm an altımdan fırladı gitti tutamadım daha doğrusu tutmayı düşündüm ama o an bi anlamı olmayacağını düşününce kasmadım. Alttaki egzos boydan boya çizildi ve gidonun sağ tarafındaki elcikde çizik oluştu. Ön fren tarafı da biraz garipleşti sanırım biraz yamuldu fren tutamaçı.

O an karanlıkta motosikletin resmini çekmedim ama girdiğim virajın ve kaydığım yerin fotolarını orda dinlenirken çektim. Eve gelince de kıyafetlerin fotoğraflarını çektim. Fotoğrafları sizinle paylaşıyorum, yorum size kalmış.

Bu link fotoğrafların albümü :http://img94.imageshack.us/g/setsuna0085.jpg/

setsuna00892.jpg
setsuna0088.jpg
setsuna0090.jpg
setsuna0086.jpg
setsuna0087p.jpg
setsuna0095.jpg

setsuna0096v.jpg
setsuna0094.jpg
setsuna0091.jpg
setsuna0093.jpg
setsuna0097.jpg

çok geçmiş olsun, tahmini hızın neydi? nasıl düştün biraz detaylı anlatsana, kaskın yere değdimi hiç. yani koruma olmasa ne gibi hasarlar oluşurdu, ve düşüşü nasıl yaptın, hasar almamak için cenin pozisyonuna falan mı geçtin yoksa kendini momentumuma bıraktın.

son olarak koruma demiri almaya karar verdin mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olum dikkatli olsana...aksamlar ıyerler buz tutmaya baslıyo...oda kayar tabi...
neyse ucus atlatamıssın...tekrar tekrar geçmes olsun...
koruma koruma koruma....
ben dün siz gidince merdivenden düstüm sağ ayak bileğim burkuldu incidi...üstüne basamıyom...

Teşekkürler herkese, Fatih abi sağol genç olduğumu hatırlatınca keyfim biraz yerine geldi :)

çok geçmiş olsun, tahmini hızın neydi? nasıl düştün biraz detaylı anlatsana, kaskın yere değdimi hiç. yani koruma olmasa ne gibi hasarlar oluşurdu, ve düşüşü nasıl yaptın, hasar almamak için cenin pozisyonuna falan mı geçtin yoksa kendini momentumuma bıraktın.

son olarak koruma demiri almaya karar verdin mi?

en fazla 30-40 dı. kask yere hiç değmedi ilk önce elciklerden tutuyordum sonra motorun altında kalırım diye bıraktım. koruma olmasa derim soyulurdu işte bi de sağ kol ve sağ kalçada ağrı, sızı, çatlak gibi şeyler oluşabilirdi. bilerek kendimi yana bıraktım rahat rahat kaydım. koruma demiri alabilirim evet

olum dikkatli olsana...aksamlar ıyerler buz tutmaya baslıyo...oda kayar tabi...
neyse ucus atlatamıssın...tekrar tekrar geçmes olsun...
koruma koruma koruma....
ben dün siz gidince merdivenden düstüm sağ ayak bileğim burkuldu incidi...üstüne basamıyom...

buzdan değil de asfalt aşırı kirlenmiş fırat hakimiyetimi direk kaybettim zaten motor ağır olunca toparlamak mümkün olmadı. sana da geçmiş olsun fırat şimdi nasıl oldun? ben bi baran ı arıyım en iyisi ona da bişey olmuş mu diye:)

Özellikle gece sürüşlerinde çok daha dikkatli olmak gerekiyor..Geçmiş olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler herkese, Fatih abi sağol genç olduğumu hatırlatınca keyfim biraz yerine geldi :)

en fazla 30-40 dı. kask yere hiç değmedi ilk önce elciklerden tutuyordum sonra motorun altında kalırım diye bıraktım. koruma olmasa derim soyulurdu işte bi de sağ kol ve sağ kalçada ağrı, sızı, çatlak gibi şeyler oluşabilirdi. bilerek kendimi yana bıraktım rahat rahat kaydım. koruma demiri alabilirim evet

buzdan değil de asfalt aşırı kirlenmiş fırat hakimiyetimi direk kaybettim zaten motor ağır olunca toparlamak mümkün olmadı. sana da geçmiş olsun fırat şimdi nasıl oldun? ben bi baran ı arıyım en iyisi ona da bişey olmuş mu diye:)
:queen::queen::queen::queen::queen:
adam domuz gibi olum...ona bisey olmamıs...:queen::queen::queen::queen::queen:

benim ayak alcıda...15 gün duracakmıs...:pr::pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun..... İyi vurmuşsun..Direk eğilmiş.... :p

Geçmiş olsun..... İyi vurmuşsun..Direk eğilmiş.... :p

yok vurmadım abi ilk fotoğrafını koyduğum yer gidiş yolu ordan ilerden sağa döndüm dönerken kaydım kendi başıma düştüm. biraz fazla resim koymuşum viraj öncesinden yanlış anladın sanırım. geçmiş olsun dileğin için teşekkürler.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyide bu başlık neden konu dışında?.... Taziyelerde olması lazım dı.... Ders alınacak birşeyler olduğu için sohbette de olabilirdi....

konu başlığını açarken düşündüm taziye kısmını göremedim. görevliden rica ederim

Geçmiş olsun arkadaşım. Korumaların önemini bir defa daha görmüş ve kanıtlamış oldun!

geçmiş olsun , çöpede dikkat etcez artık . Taksici ler insan değil mi bu arada
acaba androidlerle değiştirilmiş olmasın , insan kedi düşse gider bakar .

gecmiş olsun ALLAH beterınden saklasın gece sürüşlerde daha dıkkatlı davranın arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar