Küçük CC Çetesi - sakarya, Poyrazlar gezisi

1 Sene kadar bisiklete talim ettikten sonra, Scooter ilaç gibi geldi. ilk defa scooter'a biniyorum.
Yazın alsaydım çok daha güzel olurdu. Ancak her işte bir hayır vardır diyip, kışı değerlendirmeye başladım.
Yanıma apacilikten level atlamış 2 kişide buldum. ufak ufak geziyorum. inşallah yaza kadar bende level atlarım.
700cc arkadaşlarımı yakalarım. gerçi biz 700cc gelene kadar adamlar 1200 geçti :D

Evden çıkmadan önce ayakkabı ile motorun uyumlu olmasını sağlıyoruz :p

PPnka5.jpg
[/url][/IMG]

3 Sürücü Sakarya - Poyrazlarda buluşuyoruz.

nLjMoM.jpg
[/url][/IMG]

A5n7vB.jpg
[/url][/IMG]

Tavuk incik, kanat ve istiridye mantarımız pişerken biz eğlence kısmına geçiyoruz.

8DPZO1.jpg
[/url][/IMG]

Tam eğlence başlayacak iken scorsky savaş pilotumuzda bölgeye iniş yapıyor. :D

PPnkZ6.jpg
[/url][/IMG]

Eşek kadar adamız ama gelde bunu içimizdeki çocuğa anlat

PPnkj6.jpg
[/url][/IMG]

gZ28Bb.jpg
[/url][/IMG]

Bu kadar eğlence yeter. Aç ayı oynamaz demişler

gZ28EQ.jpg
[/url][/IMG]

qPjMLV.jpg
[/url][/IMG]

Hava kapalı olduğu için mangalı yapıp kaçtık.
Kaçma anında yağmur da başlıyordu. gönül isterdi ki hava güneşli olsun. Bizde göle çıplak girelim. :queen:
ancak nasip buraya kadarmış, bizi takip edin. ;)

L1ZAVz.jpg
[/url][/IMG]

Abi merhaba motoru alınca poyrazlar gölüne gitmeyi çok istiyorum araç ve motor girişi kaç tl

birde Sakarya / Hendekten nasıl gidiceğim bilgi verirsen çok sevinirim abi.

bu arada güzel bir gezi olmuş:):p

Ya su poyrazlar golünü bende çok duydum sapanca maşukiye taraflarına çok gezi düzenledim arabayla köylerden geze geze ama bir tek şuraya gitmek kısmet olmadı yakın zamanda giden varsa resim paylaşabilir mi arkadaşlar son halini bir görelim en azından

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Güzel gezi olmuş. Tebrikler. :cat:

Abi merhaba motoru alınca poyrazlar gölüne gitmeyi çok istiyorum araç ve motor girişi kaç tl

birde Sakarya / Hendekten nasıl gidiceğim bilgi verirsen çok sevinirim abi.

bu arada güzel bir gezi olmuş:):p

Araç 10 TL, Motorsiklet 5 TL
Sakarya Şehir Merkezine sapacaksın, Saptıktan sonra ana yola girer girmez. 1. değil 2. ışıklardan sağa döneceksin.
Sonra tapa gaz düz yola devam, tabelayı görene kadar durma, ana caddeden kopmadıktan sonra hiç bir sıkıntı yok.
Karasu yolunu takip etmen yeterli, tabelalar zaten yolu gösteriyor. Düz go ranger go ;)

Ya su poyrazlar golünü bende çok duydum sapanca maşukiye taraflarına çok gezi düzenledim arabayla köylerden geze geze ama bir tek şuraya gitmek kısmet olmadı yakın zamanda giden varsa resim paylaşabilir mi arkadaşlar son halini bir görelim en azından

Şuanki hali güzel ama havanında güzel olması lazım. Çünkü etrafı dağlarla çevrili ama uzak kalıyorlar. hali ile rüzgarı fena yiyorsun.
yazın çok daha iyi efil efil esiyor. çevre resmine pek fırsatım olmadı. yağmur başlamıştı. yoksa 3-5 kare kesinlikle çekerdim.

F54

ooo tolgoş hoş geldin bebiş :p
kendine dikkat et poyrazlar sakat yer :)

ooo tolgoş hoş geldin bebiş :p
kendine dikkat et poyrazlar sakat yer :)

Hoşbulduk feto :D
Biz Sedat abi ve ersin ile poyrazlara cross motorlar ile hatim etmiş adamız.
1 ücretli 3 ücretsiz giriş noktası biliriz ;) Sen kaybolursan bana haber ver :p

Tolgacan benide cetenize alin :)
ancak kucuk cc olayina pek uyamiyorum
Saydiklarin kadar buyuk de degilim ama kucukte sayilmam

Tekerin duz bassin
Aramiza hosgeldin yeniden :)

Keske haber verseydiniz ya bizim karacaoglan gidecek yer ariyo eslik ederdik hos sohnet muhabbet menude guzel be :)
Guzel gezi olmus elinize saglik :)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
:mrgreen: Sadece giriş yazısında bile ben dahil kaç kişiye ateş etmişsin olm, ben masumum şahsen :mrgreen: İyi geziler olsun ::sm_smile

Güzel gezmişsiniz, keyifli ve lezzetli bir gün olmuş paylaşımınız için teşekkürler. Allah neşenizi daim etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar