Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorumun ruhsatını uzerıme almak amacıyla 1 gunlugune ankaradan sakaryaya gitmem gerekti motorun ewraklar tam olmadıgı ıcın gezıyı otobusle yapmak zorunda kaldım işin en acı tarafıda buydu
neyseki ortalama 3.5 saatın sonunda sakaryaya ulasdık ılk dıkkatımı ceken sey ucsuz bucaksız yesıl oldu ankaraya alıskın bırı olarak bu goruntu gercekten hzur werıcıydı toprak görebildigimi sanmıorum sakaryada ınıpde otogar serwisine bındıgımde arka arkaya 3 tane motor bayısı oldugunu gordum kanuni ramzey ve mondialdi galıba allah allah dedım acaba neden bu kadar fazla satıcı war bu kucuk sehirde ama biraz daha ilerleyince sebebini anlamam pekte zor olmadı cunku yollarda arabadan cok motosiklet motosiklettende cok bisiklet wardı bır motorsewer ıcın gercektende guzel bır goruntu genci yaslısı erkegi kadını herkes motor we bisiklet uzerındeydı yası 80e yakın bi dedeyi bısıklet uzerınde anacaddede gordugume yemın edebılırım
ama uzucu bı yanıda wardı saatlerce dolasdım tek bir kask gormedım ne kullananda ne artcıda nede park etmıs bır motorda ve butun makınalar kucuk cin malı scooterlardı dikkat ceken bı konuda dolmus sayısıydı arka arkaya arılıksız dolmus mınıbus gelıor bırını durdurdum bındım 1.250 dolmus ucretı ankarada ise 1700 bındıgım dolmusda 5 kişi wardı dolmus ortalama 30 35 dakka dolasdı merak ettıgım bu adamlar ne para kazanıyor
gordugum en guzel sey ıse o mukemmel sakarya halkıydı
yabancı oldugunuzu anladıkları zaman hersey yardımcı olmak ıcın elınden gelenı yapıor herkes guleryuzlu sıcak muhabbetli boş boş etrafınıza bakıorsunuz adam anlıor gelıor sana yardım etmeye calısıor gercekten cok guzeldı 2 sehır arasında bu kadar fark oldugunu gormek cok sasırtıcı sankı farklı ulkeler farklı ınsanlar!!