Küçük Bir Mukayese...

Arkadaslar merhaba. Uzun zamandır giremiyordum. Klasman düşürdük, snappye geçtik.

Simdi birşey danışmak istiyorum. Ben ileri düzey uzun yol hastasıyım. Resmen içimi kavuruyor bu istek. Snappye gecerken artık uzun yola gitmem düşüncesindeydim lakin öyle olmadı. Zaman geçtikçe tekrar geliyor bu istek.

Simdi bu motoru satıp uzuna gidebilecek bir motor alıcam inşAllah. Cc önemli değil. Birkaç seçenek var onları takdim edeyim;
1- Hero Hunk
2- Hero T-Sport
3- Pulsar 150 NS (buna biraz uzağım)
4- Discovery'lerden herhangi biri.
5- Aynı fiyat klasmanında farklı bir tavsiye?

Bir yardımcı olabilir misiniz? Özellikle kullananlar.

Ns150 kullanıyorum, İstanbul Çanakkale Balıkesir İzmir gittim geldim yaz sıcağında bir problem çıkarmadı tabi imkan varsa 200 almak mantıklı

Cbf 150 düşünmez misin abi? O paralara km düşük 2015-2016 model cbf bulabilirsin bence.

Uzun yol istediğiniz için bu klasmanda en rahat motor diye düşündüğüm için cbf öneriyorum. Siz bilirsiniz tabii.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hero Karizma'nın temiz ve ucuzunu bulursanız ondan alın.

En azından stabil 120 gidebiliyor. Uzun yolda naked motora göre daha konforlu.

Hava soğutmalı,karbüratörlü basit düzen bi alet. Sorun çıkarsa bile kolaylıkla çözülür.

Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)
Ybr 150 ile rusya’ya giden arkadaş vardı burada paylaşmıştı gezı fotoğraflarını :)

Teşekkürler ediyorum arkadaşlar. Değerlendiriyorum. Hero t-sport var bi tane 2016 model. Bakalım nasip

Discovery dusunme 150 f belki ama 125 te 90 dan sonra titresim dayanilmaz oluyor. Ama kokluyor ayri mesele.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar