küçük bir kaza

bizim burada '' ölüm yokuşu '' denilen yere hız denemesi yapmak amaçlı resmen tırmandım.
motorun ipresi 100 e geldi fazla zorlanmaya başlayınca vites pedalına yarım bastım ve aşırı hızlandı
kavşağa yaklaşınca frenlere yüklendim 40-50 gibi bi hızla mezar gibi bi çukura düştüm. Dengeyi kaybettim motor yan yattı. Sonuç ;elimde ufak defek yaralar + motorda sol ayak koyduğum pedal biraz yamuldu + plastiği sürtünmeden dolayı yırtıldı bunun dışında bişey yok.

kendi kontrolümde gördüğüm en yüksek hız

Son düzenleme:
Kardeş hatırlamıyorsam yeni aldın motoru neden zorlarsın ki sınırları ya daha kötü birşey olsaydı dikkat et sonuçta suç sende aman dikkat bu arada korumaları aksatma.

geçmiş olsun.limitleri fazla zorlamamak lazım motor ne olursa olsun...

sadece kask ve giysi vardı
tekerde hafifce yamulmuş sanki
neyseki tel jant yaptırırım.

hayır yani ölüm yokuşuna ölmeye gitmişsin herhalde becerememişsin onu mu diyorsun anlamadım?
yok yani kaza yaptığını anlatıyorsan geçmiş olsun..

sürat felakettir ama vazgeçemessin geçmişolsun hız yapmamak lazım zaten motor 100 cc yani :wiinkk:

tek elle basarsan olur tabi.
geçmiş olsun.dikkat et.kızdırma beni:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ölebilirdinde .........bir an hersey bır anda olur ne oldunu anlamassın allah gostermesın orda olsen ne icin ölmüş olcaktın ... aman dıkkat arkadaslar yokus aşşa bıde durmaz motor zaten

Motosikletin limitlerini zorlamak hem sana hem motosikletine yada başkasına zarar verir başka hiç bir işe yaramaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar