Küçük bir kaza yaptım grenaj üstündeki boyaları nasıl çıkartırım ?

Merhabalar bu sabah işe giderken trafik içinde önümdeki taksi yavaşladı ben de sol şeride geçmek için sola kontrol yaptığım sırada taksi bir anda durdu ve arkadan çartım şükür ben de birşey yok taksiden biraz fırça yedik :) özür dileyip ayrıldım far ve çamurlukta iz kaldı bunları pasta cila ya da başka yöntem ile çıkartabilir miyim ? Ona göre internetten pasta cila sipariş edeceğim.

kh2Vc9.jpg
[/url][/IMG]

PdnSAL.jpg
[/url][/IMG]

39FgXv.jpg
[/url][/IMG]

NIf4nw.jpg
[/url][/IMG]

Kanka geçmiş olsun ucuz atlatmışsın gaz yağıyla mikrofiber bezle sil geçer o

Mersin İl Temsilcisi
Karbonatsız diş macununu iyiye yumuşatıp ov..

Moderatör
Pasta cila işini görür, en ucuzu 15-20 lira civarı.

senin elcik ruzgar korumasi kirilmis ,ucu bicak gibi olmus. aynisindan bende kullaniyorum. elcigin halini gorunce allah korusun bu modeller parmak koparabilir. yakin zamanda sokecegim.

teşekkürler akşam eve sağ salim gidersem deneyeceğim hepsini. Birde konu açmadan birşey daha sormak isterim son 2 haftadır şöyle bir sorun var sabahları motoru ısıtırken ön freni sıktığım zaman sanki boşalmışcasına sona doğru geliyor ancak fren tam tutuyor bir sorun yok 1 dakika pompaladıktan sonra düzeliyor motor daha 9,500 de hidrolik yağın değişmesi mi gerekir ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------

Vallaha biraz da olsa korudu elimi tekrar alacağım güzel ürün.

Temizlik ilacı gibi şeyler sıkıp sarı yeri bezle geçirebilirsin. Çamurluk geçmezse hiç uğraşma bence bir daha başına bir şey gelirse değiştiriverirsin çamurluğu. Ucuz zaten Çamurluk.

ASETON YADA AZ BİR TİNER ÇIKARTIR.PASTA SOLUKLAŞTIRIYOR.ASETON İYİ TERCİH

Pasta cila olarak çbs ben çok memnunum çok büyük ihtimalle temizlenir ancak pastadan sonra kesinlikle bir cila atmalısın sıvı cila almanı tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar