Küçük bir kaza ve merak ettiklerim?

Arkadaşlar komşum maalesef park halindeki motorumu (NC 700X) aracıyla çarpmak suretiyle düşürmüş, bunun neticesinde de sonradan takılan SW Motech elcik korumam kırılmış, egsozum ezilmiş ve çizilmiş, ayrıca gidon kilitli olduğu için düşme sırasında zorlanmış sanırım ve kilidi tam sağlıklı çalışmıyor.

Şimdi merak ettiklerime gelirsek, komşumun trafik sigortası sonradan takılan elcik korumayı karşılar mı?

Eğer karşılamazsa ne gibi bir yol izlemek lazım?

Gidon kilidi konusunda benzer bir durum yaşayan oldu mu? Ciddi bir problem midir?

İlginiz için şimdiden teşekkürler...

boşver sigortayı felan al ne masrafın varsa komşunun parasından kendisi çarpmış sonuçta

Komşu zaten inkar etmiyor, kendisi geldi söyledi, ben çarptım yanlışlıkla diye, sigortam karşılasın diyor ama işte neleri karşılar?

Nerede tutanak tuttugunuza dikkat edin,otoparklarda olan kazalari sigorta karsilamiyor diye biliyorum. Mutlaka servise yaptir ki saçma sapan ustalarin elinde heder olmasin motorun. Sigortadan daha fazla para indirmek icin turlu sahtekarliklar yapiyorlar.

ayrica milletin "tutanak tutma" zirvalarini dinleme,benim 3 kere basima geldi hepsinde tutanak tutmadim ve hepsinde paramin uzerine yatmaya kalktilar. Ilk basta motosikleti bisiklet gibi saniyorlar "ne kadar masraf cikabilir ki?" Diye dusunuyorlar..sonra bir çamurluk 2200tl deyince çamura yatiyolarlar :) gecmis olsun..

Geçmiş olsun. Tutanakla sigortaya başvurun. Sigorta masrafın hepsini karşılamazsa artan kısmını çarpan karşılasın.

sonradan eklediğin her şeyi karsılar merak etme servisin seni farklı yönlendirirse dinleme o korumayı tedarik etmek zor geldiği için karşılamaz diyecektir inanama mutluhanda basıma geldi çantayı sonradan takmışsın faturası yok karşılamaz dedi sigortacı arkadaşıma sordum üzerindeki pantolon yırtıldıysa onu bile ödemek zorunda dedi gittim söyledim ertesi gün beni aradılar biz bu çantadan bulamadık nerden ne kadara aldınız diye

Eyvallah arkadaşlar çok teşekkürler, söylediğiniz gibi kendi aramızda sokakta tutanak tutacağız ve servise gidip hasarın tamamını yaptıracağım, elcik koruma için de servis çamura yatarsa prosedürü bildiğimi, elcik korumayı yapmazsa bir daha onlarla çalışmayacağımı söyleyeceğim ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar