Küçük bir gezi -Paşaköy ve Emirli- 19.05.2010

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler
güzel bir gezi ve kusursuz anlatım.
Yenilerini de görmek isteriz.

Güzel bir gezi olmuş orhan,sonunda sende doğru yolu gördün bizim gibi.:cat:

Güzel bir gezi olmuş orhan,sonunda sende doğru yolu gördün bizim gibi.:cat:

Sağol Birol :)

Zaten doğru yolu biliyordum ben canım ama ikisinide yeri ayrı. Cruiser başka bir tutku ama canım ülkemin bazı yollarında tutku değilde eziyetde olabiliyor :p

Sen ne zaman alıyorsun DL'yi :)

Kısmet diyelim şimdilik,ama motosikletin tadı çamurlu yollarda çıkıyor.

Transalp tam bu işin makinası,bakarsın bir gün beraber dalmışız bataklığın içine.:cherry::cherry:

Kısmet diyelim şimdilik,ama motosikletin tadı çamurlu yollarda çıkıyor.

Transalp tam bu işin makinası,bakarsın bir gün beraber dalmışız bataklığın içine.:cherry::cherry:

İnşallah Birol hayırlısı ile :cat:

Yalnız şu bataklık fikri daha doğrusu çamura girme işine hala ısınmadı benim içim :p Sen girersin bende seni çekerim çamura saplanınca :p

Sen hiç merak etme orhan sen ne kadar kaçsan bile o motor sürükler seni.:bounce:

Delimengi'yi hatırlarmısın ondada vardı transalp delimengi'nin videolarını izlemeni tavsiye ederim,transalp fabrika çıkışlı ayarlanmış çamura,suya ve bataklıklara girmeye.:cat::cat:

Sen hiç merak etme orhan sen ne kadar kaçsan bile o motor sürükler seni.:bounce:

Delimengi'yi hatırlarmısın ondada vardı transalp delimengi'nin videolarını izlemeni tavsiye ederim,transalp fabrika çıkışlı ayarlanmış çamura,suya ve bataklıklara girmeye.:cat::cat:

Hatırladım Birol, hatta geçen gün Çağrı (cloud) bir fotosunu koymuştu. Sakarya Festivalinde çamurdan geçerken çekilmiş. Sanırım Cihan çekmiş fotoyu :)

Dur bakalım bakarsın bende girerim zamanla çamura, suya :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkür ederim Savaş Hocam :)

Sizin kadar gezemesekde Istırancanın ıssız yollarında :) elimden geldiğince ve boş vakit buldukça atıcam artık kendimi doğaya
Bu yıl ben sezonu açamadım daha.
Rotaları biriktiyorum :)
Her gezide bir öncekinden uzun bir rota belirlemelisin
Gideceğin yolu Google Earth üzerinden tesbit edersen,daha kararlı hedefler,daha verimli geziler olur.

Bu yıl ben sezonu açamadım daha.
Rotaları biriktiyorum :)
Her gezide bir öncekinden uzun bir rota belirlemelisin
Gideceğin yolu Google Earth üzerinden tesbit edersen,daha kararlı hedefler,daha verimli geziler olur.

Önerini dikkate alacağım Savaş abi sağol :cat:
Kısmet olursa bir gün Trakya taraflarına gitmek istiyorum. Daha Kumburgazdan ileriye gitmedim hiç :) Belki bir gün tanışma fırsatımızda olur, kısmet.

Eyvallah Birol bir göz atayım ben bunlara :cat:

Süper bir gezi olmuş,ellerinize,motorunuza sağlık...:rendeer:

Gerçekten insan kendine bir rut çiziyor,fakat bazen hatta çoğu zaman rutun çoooook ca dışına çıkabiliyor...

Kendime EARTH'dan bir harita çıkarıyorum,örnek 3 tane köyü gezicem...Ula arkadaş sen misin 3 tane köy diyen,şimdi bu köyü görüyorsun ulaaaaa ilerdeki manzara manyakmış dur orayada gidim arkasından dönerim,aaaaa şurda su varmış,vat vay vay,şu sırası ile dizilmiş ağaçların gögesine bak vs.vs tam 97km yol gitmişim...

Adamın dağlarda kaybolası geliyor.Kontağı kapayıncada,yusuf artçı oluveriyor birden:)

Süper bir gezi olmuş,ellerinize,motorunuza sağlık...:rendeer:

Gerçekten insan kendine bir rut çiziyor,fakat bazen hatta çoğu zaman rutun çoooook ca dışına çıkabiliyor...

Kendime EARTH'dan bir harita çıkarıyorum,örnek 3 tane köyü gezicem...Ula arkadaş sen misin 3 tane köy diyen,şimdi bu köyü görüyorsun ulaaaaa ilerdeki manzara manyakmış dur orayada gidim arkasından dönerim,aaaaa şurda su varmış,vat vay vay,şu sırası ile dizilmiş ağaçların gögesine bak vs.vs tam 97km yol gitmişim...

Adamın dağlarda kaybolası geliyor.Kontağı kapayıncada,yusuf artçı oluveriyor birden:)

Yusuf'un artçı olması bende de o yolun en bozuk kısmında durup yolu incelediğimde olmuştu :) Motoru stop edince birden etraf inanılmaz sessizleşti kaskımın içinde. Dedim ulen motora bişey olsa napıcam ben :p

Bende tepe ve dağ hastalığı var. Bir tepe yada dağ gördüm mü kafaya koyuyorum mutlaka gitmem üstüne çıkmam lazım diyorum. Küçüklüğümde de annemin köyüne gittiğimde yapardım, şimdi motorumla yapıyorum elimden geldiğince :cat:

Beğendiğine sevindim arkadaşım, kazasız belasız km.ler diliyorum..

Yusuf'un artçı olması bende de o yolun en bozuk kısmında durup yolu incelediğimde olmuştu :) Motoru stop edince birden etraf inanılmaz sessizleşti kaskımın içinde. Dedim ulen motora bişey olsa napıcam ben :p

Bende tepe ve dağ hastalığı var. Bir tepe yada dağ gördüm mü kafaya koyuyorum mutlaka gitmem üstüne çıkmam lazım diyorum. Küçüklüğümde de annemin köyüne gittiğimde yapardım, şimdi motorumla yapıyorum elimden geldiğince :cat:

Beğendiğine sevindim arkadaşım, kazasız belasız km.ler diliyorum..

Hocam ben,gene böyle ıssız bir yolda aslında dağda,tıngır mıngır yolalıyorum,bende içimden yahu motor arıza verse naparım diyordumki....O da neee??? ilerde 100m. kadar,mobiletin biri sağa çekmiş uğraşıyor....Aman yarabbi insannnn insannnn insan gördüm dercesine:) yanına gittim ,eksozu kopmuş,biraz uğraştık,tamirat başarılı oldu...Tam kendime yol arkadaşı buldum derken,ben geridönücem,böyle devam etmek istemiyorum dedi,Bende gene yanlız devam ettim...

Çokca resim varda,şu image shark mıdır nedir onu tam kullanmayı beceremiyorum:)

İyi akşamlar..:rendeer:

m.şanveren, aslında bende yanımda biriyle gitmeyi tercih ederim ama zaman-iş güç dengesini her istediğinde bir araya getiremiyor insan arkadaşları ile. Böyle olunca bende tek tabanca takılıyorum :)

ghostrıder, gerçekten çok güzel yerler. Ara ara google earth'dan yeni rotalar çiziyorum kendime. Şöyle Ballıca köyünden başlayarak Ömerli barajının etrafını dolaşmak istiyorum ilk müsait zamanımda. Sana tavsiyem bol bol foto çek, buraya koymasan bile hatıra olarak kalsın sana :cat:

Güzel olmuş! :cat:

İstanbul'un kuzeyinde, özellikle Anadolu yakasında çok güzel rotalar var. Şu köprü ortalığın içine etmeden değerlendirmek lazım.

fotolar güzel valla makinanın otomatik resim çekme modu yoktu sanırım sizi pek göremedik motora baka baka doyduk hani nedere benim güzel yurdumun insanı yahu

fotolar güzel valla makinanın otomatik resim çekme modu yoktu sanırım sizi pek göremedik motora baka baka doyduk hani nedere benim güzel yurdumun insanı yahu

Doğru valla kendimi çekemedim çünkü cep telefonu ile çektim tüm fotoları. Aynadan kendimi de çekeyim dedim bir ara ama beceremedim :p

Güzel olmuş! :cat:

İstanbul'un kuzeyinde, özellikle Anadolu yakasında çok güzel rotalar var. Şu köprü ortalığın içine etmeden değerlendirmek lazım.

emrello, haklısın dostum İstanbul'a yakın bir çok doğa güzelliği var. 3.köprü oraları da taşlaştırmadan gezip tadını çıkarmak gerek :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar