Küçük bir Akşam Kaçamağı...BIYIKLI'yı Ziyaret...

:queen: :queen: :queen:
Valla bende aradım..Hatta arama motoruna bile bakacaktım beyaw..

Erhan adamın önce gözünü doyuracan ki..Karnı doysun...:queen: :queen:

Murat abi inan birgün olurda istanbula yolum düşerse mete abiye mutlaka uğayacam ve yedir içir beni dicem 2 mizin oturduğu masayı düşünemezsin :queen: ben 105 kilo o 120 ohhhhhh :mrgreen: canım şimdi ödemiş köfte çekti sabah sabah 1de öğlen yemeğinde yiyim bari :bounce:

Kuzen inan aile olmak daha güzel.. çat kapı kimin geleceği hiç belli değil mekanlarımıza... sürekli beraberiz... cidden çok güzel oluyo.. Mt izmir herzaman aile kalacak :cat:

size mangalda iyi eğlenceler benim yerimede bi yarım ekmek ye :p :mrgreen:

Hemende açıklama yapmış sanki ihtiyac var...iyi işte...İzmir bambaşka memleket...yaşamayan bilmez...:cat:

Allah seni bildiği gibi yapsın emi.:mrgreen:..Gülmekten gözlerim yaşardı yaw.:p

Valla sende olmasan inan sitede neşelenecek, mutluluk damarımızı
açacak birilerini arar dururduk mete.:p..(bu aralar sitede bir tarışma ortamıdır gidiyor.:silent:.Hayırdır inşallah:silent:..)

Gez bakalım gez.:p...Bu dünya sanada kalmaz diyecem ama..Sana yakışıyor be
aktiviteler..:rendeer:
.

:queen: :queen: :queen:
Valla bende aradım..Hatta arama motoruna bile bakacaktım beyaw..

Erhan adamın önce gözünü doyuracan ki..Karnı doysun...:queen: :queen:

OOo Murat Kaptan nerelerdesin...özletiyon sende...ben bi tartışmaya rastlamadım ama sanamı öyle geldi acaba..:pale:

yada görmek istediğim şeyler hep oizitif belkid eondan...artık polmeiğe girecek durumda değilim...hayat güzel yaşıycan...kimseyede bu saatten sonra bişey öğretemem ...çünkü herkesin bildiği kendine...:)

sende stres yapma bazen insanlara kendini anlatmak için çok çabalıyon...gerek yok...karşıdakinin anlayabildiği kadardır bilgi birikim...

gezmek güzel...Allah sağlık sıhhat versin gerisi yalan...:cat:

Mete_han dostum,sen beni de kolumdan yakalamıştın fuarda,şimdi hatırladım,yarın bende geliyorum istanbula ,yaklaşık bir ay taksimde bir otelde kalacağım,malum iş değişiliği,belki yine görüşürüz,bu arada vefalı karakterinden,fenerbahçe tutkundan,güzel ve eğlendirici üslubundan dolayı seni tebrik ederim dostum:cherry: ayrıca ümit sana emanet,onu koruyup kolla,abilik et,sev onu,seni örnek alsın:p:cherry::rendeer:

Mete_han dostum,sen beni de kolumdan yakalamıştın fuarda,şimdi hatırladım,yarın bende geliyorum istanbula ,yaklaşık bir ay taksimde bir otelde kalacağım,malum iş değişiliği,belki yine görüşürüz,bu arada vefalı karakterinden,fenerbahçe tutkundan,güzel ve eğlendirici üslubundan dolayı seni tebrik ederim dostum:cherry: ayrıca ümit sana emanet,onu koruyup kolla,abilik et,sev onu,seni örnek alsın:p:cherry::rendeer:

Eyt ben kendi kendime yeterim :bounce:

Sen gel yarın da bakıcaz hal çaresine :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kankam ne güzel yapmışsın eski dost ziyareti sevindirik olmuştur sevgili bıyıklı hani birde adanaya gelsen bizi sevindirsen diyorum olmamı kankaaaa seni sana seviyem

ya biraderim söylesene sen necisin kimsin amacın misyonun ney .
sen ne sıcak kanlı bi insan yavrusu oldun barış elçisi gibi bütün üyeleri dolaşıyon mu yoksa seviyorum la seni

kardeş gibi ama :bounce:

biraderim kısmet olursa senide gezdiririz 2 tur...İstiklalde...:p

metehandro gez gez stres at biraz :rendeer:

:p

bıyıklı abıde bıraz srgen yalcına benzıyo hanii:)

aynı ha...çok sempatik çocuk...:p

kankam ne güzel yapmışsın eski dost ziyareti sevindirik olmuştur sevgili bıyıklı hani birde adanaya gelsen bizi sevindirsen diyorum olmamı kankaaaa seni sana seviyem

sende sevicen keratayı kanka...:p

ya biraderim söylesene sen necisin kimsin amacın misyonun ney .
sen ne sıcak kanlı bi insan yavrusu oldun barış elçisi gibi bütün üyeleri dolaşıyon mu yoksa seviyorum la seni

kardeş gibi ama :bounce:

kanka alem bana hasta..ben sana...:p

Mersin İl Temsilcisi
her şey iyi ve gzüel de kravatının rengi ekranımı bozdu :p

her şey iyi ve gzüel de kravatının rengi ekranımı bozdu :p

çok asil renkler ama ya...şu marş yeminederimki tüylerimi diken diken ediyor...yok böyle bir sevgi...biraz saygı...:salut::p

[YT]PEQexHMZe2I[/YT]

ne mutlu seni seveneee yaşaaa fenerbahçeee...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
aslında bi sabah kayfaltıısna gitmek var ya senin o tarflara olcak oda inşallah...Güvenlik sağolsun aramayabilirdi...bizde ısrarcı olduk biraz...cebini vermek istemedi kendisi aradı...o arkadaşa kıyak yap bizden...:p

ya benim aklım somonda o yeşil zımbırtı vardı ya neydi o ...nda kaldı...somon nefismiş ben köfte yedim pişman oldum..:salut:balığın tadı bi hoş geldi damağıma...

O çocuk hakikaten işini iyi yapıyor. En az ona fırça atıyorum zaten. Artık ufak hatalarını gözardı edeceğim hatırınıza. :)

bende resimlerde bıyıklı birisi arıyorum iyimi :mrgreen:

gif76tq8.gif

bıyıklı abıde bıraz srgen yalcına benzıyo hanii:)

13876310ww4.jpg

Doğrudur benzetenler olmuştur daha önce de, fakat benim kulaklarım o kadar kepçe değil yahu! Hem benim burun kırık Sergen'in düzgün. Sarılar hep birbirine benzer zaten. :)

Adana uzak be Endurocuğum, küheylanımın 8 lt.lik deposu incecik selesi yorar oraya kadar, yazın 500 km Ayvalık yolu yapsam bile kesilirim. Akşamüstü 2. köprüden Eyüp-Ümraniye yaptım, alt tarafı 35 km yol ama kuyruk sokumunu ağrıttı yine. Uzun yolda seleye zihni sinir birşeyler yapmam gerekli.

Kısmet belki ortada bir yerde buluşur, birgün tanışırız. :cat:

O çocuk hakikaten işini iyi yapıyor. En az ona fırça atıyorum zaten. Artık ufak hatalarını gözardı edeceğim hatırınıza. :)

:cat:

haco bugün sana bi ulaşamadık..bugün 4 makina Kilyosa aktık...Sahilden Baltalimanı sonra Altunizade falan...valla kafayı yedim...pmden cebini atda bilelim...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Atarım, gerçi bende yeğeni doyasıya yedim. İyi oldu kardeşimle görüşemiyorduk ne zamandır. Başka sefere inşallah. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar