Küçük beden sorunu

Öncelikle herkese merhaba bugün motosiklet pantolonu almaya gittim fakat sonuç hüsran oldu en düsük motosiklet pantolonları bile olmadı tec90 denedim çok beğendim ama benden 3 kişi daha alır böyle bi durum basına gelen var mı?varsa nasıl çözüm bulabilirim alıp terzide mi yaptırmam gerekli yoksa bedenimi bulana kadar beklemelimiyim motosiklet pantolonu alma nedenim dizliklerle sürüs konsantrasyonum bozuluyo dengesizlesiyorum o yüzden pantolon almak istiyorum 30 beden motosiket pantolonları olmuyo daha düsük bedenini bulabilirmiyim? boyum 1.71 53 kiloyum geçen yıl sınav stresiydi derken bi 8 kilo verdim :)

aynı durumu yaşadım ve almadım. Yeter yaw terziyle falan uğraşacak vaktim yok benim...

Riderdenim poyraz almıştım onda 28 beden vardı

Teşekkürler riderdenimi arastırdıktan sonra bakmaya gidicem ilk iş :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------

aynı durumu yaşadım ve almadım. Yeter yaw terziyle falan uğraşacak vaktim yok benim...

Terzilerde doğru düzgün yapamıyo kevlar iple değil normal iple dikince pantolon özelliğini kaybedicek zaten :)bir kere asfalt yanığı oldum bir daha allah göstermesin ihmal etmek istemiyorum :)

Tersi durumu yaşadım , bulunduğum yerde ve erişebildiğim hazır giyimlerde , isteğime uygun geniş paçalı ferah bol kesim pantolonlar yok idi taa, alamanyadan gelen pantolu 2 sene giydim bu yüzden.

Uzatmayayım , yırtılan pantolonu terziye bırakıp birebir ölçüsünde kot ve kargo cebli olsun diye söyledim , 70 gaymeye harika bir kot kargom oldu.

Bi sonraki procem , yine kot'tan diz cebli koruma yuvalı birkaç adet daha diktirmek, yani terzi'lere gidin.

Tersi durumu yaşadım , bulunduğum yerde ve erişebildiğim hazır giyimlerde , isteğime uygun geniş paçalı ferah bol kesim pantolonlar yok idi taa, alamanyadan gelen pantolu 2 sene giydim bu yüzden.

Uzatmayayım , yırtılan pantolonu terziye bırakıp birebir ölçüsünde kot ve kargo cebli olsun diye söyledim , 70 gaymeye harika bir kot kargom oldu.

Bi sonraki procem , yine kot'tan diz cebli koruma yuvalı birkaç adet daha diktirmek, yani terzi'lere gidin.

Teşekkürler bulunduğum bölgedeki terziler kestikten sonra normal iple dikebilirim dedi kevlar iple diken bi terzi bulursam denicem :)

ya da bayan pantolonlarının büyük bedenini alın. hem de daha şık durur

ya da bayan pantolonlarının büyük bedenini alın. hem de daha şık durur

65e71804847b339d4d9dd3a95d9c9c29.jpg

Boy ve kilo olarak ayni sayiliriz. Bende ekipmanlari alirken beden sorunu yasadim. Pantalonu riderdenimden aldim tam oldu bedeni. Kadikoyde magazasina gidip bi bak dene

Aynı sorun bende de var.Bazen çocuk reyonundan giyiniyorum:)Motor kıyafeti boydan olurda büyük geleceği kesin,artık ayın şanslı terzisi kim olursa 5 müşteri parası alır benden..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar