Kucağımda öldü...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu kadar ağır olmasada benzer bir durumla bende karşılaştım. ne yazıkki öyle çok kolay es geçip unutamıyorsun yemek yemekte zorlanıyorsun hatta bi süre et filan yiyemiyorsun gece yatarken veyahut yalnızken olayı düşünüyor kazazede yerine kendini koyuyor dahada kötüleşiyorsun. bu olayı hasarsız atlatman malesef mümkün değil aklına her geldiğinde biyerlere takılacaksın ama en az hasarla atlatman için arkadaşların verdiği tavsiyelere uymanı öneririm. mümkünse 3-5 gün iş yerinden izin al o bölgeden bi süre uzaklaş ve nelerden hoşlanıyorsan onları yap aktivitelere katıl sevdiğin kişileri ziyaret et onlarla dolaş.

allah ölen arkadaşımıza rahmen eylesin mekanı cennet olsun inş.
seninde yardımcın olsun inş en az hasarla atlatırsın arkadaş.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Yaşadığın çok ağır bir travma. Mutlaka bir psikoloğa görün. Psikiyatriste gitme çünkü doğrudan ilaç yazacaktır. İlk etapta konuşmak daha iyi gelecektir. Dostumuza allah rahmet eylesin. Senin da başın sağolsun dostum

Katılıyorum kardeşim, lütfen bu tür bir destek al , başımız sağolsun.

Allah rahmet aylesin çok üzücü bir olay Allah kimsenin başına vermesin

allah rahmet eylesin birader öyle bi yazmışsınki gözüm doldu yalanyok allah ailesine sabır versin

Yine sızladı yüreğimin köşesi. Yazık bir can daha gitti. Vay bunun geride biraktıkları çoluğuno çocuğuna dostuna.
Peki ya kazaya sebep olan araç sürücüsü bu gencın ölümüne sebep olduğu için acaba hangi vijdanla geceleri nasıl uyuyacak.
Ben büyük araç kullanırken sürekli hata yapanları koruduğum için gece kafamı yastığa koyduğumda bağışladığım hayatın mutluluğu ile mışıl mışıl uyuyorum. Allah rahmet etsın..

Öncelikle sana geçmiş olsun.Zira insanda derin izler bırakabilecek bir olay yaşamışsın.insanın yıllarca gözünün önünden gitmeyecek bir manzara:pale:

Ölen arkadaşımızada Allah tan rahmet diliyorum.

Allah rahmet eylesin.Söyleyecek söz bulamıyorum.Okadar etkilendimki senin durumunu düşünemiyorumm bile.

o anı yaşamıs gibi oldum resmen . Ne kadar kötü ne kadar acı ve unutulmaz bir olay bu :( 200 MT ne olucak 20 krs daha fazla yaksanız ne olur ? Hasan Abinizin Çarmamıs Olması Bi Sevindirici Haber.

okurken bile olayı yaşamış kadar oldum .Allah rahmet eylesin. forumdan olsun çevremdekı arkadaslarım olsun hemen hemen herkese kaskın ve korumaların önemını anlatıyorum. lütfen kasksız yola çıkmayalım. 100 metre dahi olsa.

off okurken bile aklımda bir sürü şey geçti allah yardım etsin ailesine. Allah rahmeteylesin mekanı cennet olsun.

Yalnız söylemeden de geçemeyeceğim.
Acaba kazayı yapan arkadaş çarpmanın etkisiyle dili geriye katlanıp soluk borusunu mı tıkadı acaba ondan mı çırpındı? İçimizde doktor olan varsa bu durumda 112yi aramak dışında neler yapmamız gerektiğini açıklasa belki bizim başımıza geldiğinde de neler yapabileceğimizi bilirsek bir motorcuyu daha hayata döndürebiliriz

M.şanveren yaşadığınız zor bir durum ancak her ne kadar aciz olsak da hayat devam ediyor üzmeyin kendinizi.

Allah rahmet eylesin Cok kotu bir olay allahım kimseye yaşatmasın, yazıyı okurken gözlerim doldu olayı yasamış gibi oldum geride kalanlara Allah sabır versin.

Konu ile alakası yok ama M.Şanveren in nekadar akıcı ve yaşayarak yazdığını fark ettinizmi?

Kendisi ileride karşımıza bir kurye değilde yazar olarak çıkarsa hiç şaşırmayalım.

Ben 52 yaşının bigi ve birikimi ile bile,bu kadar vurgulayıcı kelimeyi bir araya getiremem.Anlatımından dolayı kendisini tebrik ediyorum.

Allah rahmet eğlesin. başa sert rdarbe aldıktan sonra titreme sonrası yüksek ihtimal ölüm meydana geliyor. çok kötü bir durum.
arkadaşlara katılıyorum kendi başınıza başa çıkmaya çalışmayın mutlaka yardım alın. psikolojik olarak rahatlayacaksınızdır.

offf.. İçim daraldı.. Ölen çocuğa Allah rahmet etsin.. Dile kolay ama sende biran önce düzelirsin inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar