He he lastik mi darbe?
2 kere ön jant, 1 kere ön lastik (tubeless)
2 kere arka jant, 2 kere arka lastik değiştim eski motorumda, ıskartaya çıktığında arka lastikte baloncuk vardı.
2 kere orta sehpa, 1 kere yan sehpa, 2 kere ayna, 1 defa far, 2 defa şamandıra, 1 kere arka disk merkezi, 2 kere gidon, 3 kere gaz teli 2 kere karburatör, 1i hem gereksiz hem de yanlış seçimdi tamirci ustam tarafından.. 1 kere ön fren hortumu, (muayene istasyonunda sıra bana gelince kahve molası veren TÜVcülere fırça kaymam yüzünden
Sayısız FAR anahtarı... Sayısız arka disk fren balatası, 1 kere karburatör manifoldu.. Sayısız ayak marşı pedalı, 2 egzost.. 2 kere kayış.. 1 kere debriyaj..
Kilometre total 60 bin motor pert.. (Sanayide çırak tarafından)
Ulan bu ne be, arabaya bu kadar masraf yapmadım be..
Kaza yapan elemanın biraz ayağı ağrır rutubetli havalarda, gene motora binip giderdi o ama çevreden toplananlar biraz engel oldu sanırım.
Benim motor ateşleme yapmıyor ama yarın yapçak..
Seleyi söktüm benzin deposunu tutan 10 mm somun su koyverdi, eski çinli tirbişon anahtar b.ku yedi, zaten dün abes işlerden epey yorumuşum, eve bilmem kaçıncı defa girip 10 lokma anahtar da aramak zor geldi, geri geri girdim garaja.. Zaten akü de yine bitti ölçüm yaparken.. Beyinden de değilmiş..

Sele altında kuyruk lambalarına giden kablolarda da ezik gördüm, 2 vida tutuyor seleyi, yap kapaklar çıktıktan sonra en kolay sökülen parça budur.