Kuba xcg 150 RODAJ DÖNEMİ

yooo radar cezası ole geldi motorun üstüne sere serpe yatmışıtım egzoz hiç yoktu zaten ağırlık yapmasın die donumu bıle çıkarmıştım. ayna çamurluk frenler akü yan kapaklar far sinyal ayaklıklar.

gps 195.5 gösteriyodu.

yooo radar cezası ole geldi motorun üstüne sere serpe yatmışıtım egzoz hiç yoktu zaten ağırlık yapmasın die donumu bıle çıkarmıştım. ayna çamurluk frenler akü yan kapaklar far sinyal ayaklıklar.

gps 195.5 gösteriyodu.

Siz yakın o motoru ozaman 195 neymiş . 150 lik dediğin 250 den aşağı gitmez. 220 ile stabil gider . Bence bir karbüratör temizletin :)

yeni hava filtresi egzoz bide buji taktım r6 yetişemedi arkamdan.

deli oluyorum bide egzoz yapıp yok hızı arttı yok bg si arttı dienlere. zaten fabrika değerleri ve Euro standartları yüzünden egzozlar olan bg gücünü aşşağı çekiyor en babada artacak max bg gücü 3 bg dir.o mznda normal bg değerine kavuşuyor. ee nerde bunun esprisi.

http://www.youtube.com/watch?v=1IuIimdq7L8
boşverin bunları izleyin sonra biraz gülün geçer

Şu motorun üzerine yatmak gibi salaklıkları bir yana bırakırsak, motorun üzerinde efendi şekilde korumalı vaziyette oturduğumuzda, ve de yol eğimsiz ve rüzgarsızken yapmaz diyorum ben... Yoksa bu apaçilerin yaptığı şekilde her türlü hızı yaparsınız çünkü rüzgara karşı yapılan işi azaltıyorsunuz. O motorlar o süratlere güçlü oldukları için çıkmıyorlar. Keza benim bahsettiğim sürüş koşullarında aksesuarları tam motorlar ve korumalarla bu videodaki elemanlar da 100 km sürate bile çıkamazlar.

neymiş bu 150 cc bea :queen:
+200 km/s hıza çıkacam diye millet enayi 600 cc 4 silindir motor alıyor :p al bir 150 cc cg 180 km hız neyine yetmiyor :pr:

yeni hava filtresi egzoz bide buji taktım r6 yetişemedi arkamdan.

deli oluyorum bide egzoz yapıp yok hızı arttı yok bg si arttı dienlere. zaten fabrika değerleri ve Euro standartları yüzünden egzozlar olan bg gücünü aşşağı çekiyor en babada artacak max bg gücü 3 bg dir.o mznda normal bg değerine kavuşuyor. ee nerde bunun esprisi.

Hmmm ney R6 Yetişemedimi biraz uçma hatta hiç uçma R6 Dediğin alet 600 CC 4 Silindir yavrum hayal dünyası değil o adam basmamıştır senin gibilerle uğraşmamak için 1 R6 İle kapış bakalım düz yolda R6 299 KM/H Hız görüyor neyin kafasındasın sen ya kimseyi KUBA XCG 150 ' ye itmeyin aga o zaman R6 Felan yaksin Millet gidip Kuba alsin boş konuşuyorsun boş boş

Hmmm ney R6 Yetişemedimi biraz uçma hatta hiç uçma R6 Dediğin alet 600 CC 4 Silindir yavrum hayal dünyası değil o adam basmamıştır senin gibilerle uğraşmamak için 1 R6 İle kapış bakalım düz yolda R6 299 KM/H Hız görüyor neyin kafasındasın sen ya kimseyi KUBA XCG 150 ' ye itmeyin aga o zaman R6 Felan yaksin Millet gidip Kuba alsin boş konuşuyorsun boş boş

yazık bu garibimde ciddiye almış :queen::pr:

baksana adam baya baya ciddiye almış 4 silindire falan girmiş . neden çünkü bnm R150 RR ı görmediği için:flower:

---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:43 ----------

bomba geliyor ii izle yarım saattir konuda bişiler yazıyo :)

Ben 200 ü görüyorum hemde her baktığımda .
Adamlar haklı olabilirler. 160 yazan ibrede 160ı görecek tabiki.

valla adam destan yazıyor. yatıcam sırf ne yazcak die merakımdan pc yi kapatıp yatamıyorumda. sabahda 9 da kalkacam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar