Kuba XCG 150 hakkında siz degerli kardeslerimin yardimini bekliyorum

Selamin aleykum arkadaslar.. kuba xcg 150 fiyati ve durusuyla beni etkiledi. Bu motor hakkinda bilgi almak istiyorum. Kullan arkadaslar bu gune kadarki sorunlarini (+)artilarini ve (-) eksilerini soylermisiniz. Yakiti titresimi torku sesi vs. Yardim edermisiniz? (Ben bu motor hakkinda 5 forum filen okudum hatta bi forum 23 sayfaydi hepsini okudum ama tam olarak cevap alamadim konular öldügü icin yeniden actim simdiden tesekkurler)

klavyem bozuk ekran klavyesiyle yazıyorum.
kısaca al bendede var hiçbir şikayetim yok :cat:

çevreden duydugum kadarıyla söylüyorum beş para etmez 2 gün sonra orası burası paslanıyor demeye başlarsın kısacası kalitesiz
ayrıca gördüğüm kadarıyla yaşınız küçük ehliyetin vs kesinlikle yoktur buna eminim lakin ekipmanını ihmal etme bari :) 60 70 liralık kask kafanı korumaz buda böyle biline

Son düzenleme:
Motoru aktif bir şekilde 6 aydır kullanıyorum. Satış fiyatına göre beş para eder, Mondialim vardı onda paslanma vardı şasesinde bunda böyle bir olay olmadı. Kısacası fiyatına göre uygun motor..

çevreden duydugum kadarıyla söylüyorum beş para etmez 2 gün sonra orası burası paslanıyor demeye başlarsın kısacası kalitesiz
ayrıca gördüğüm kadarıyla yaşınız küçük ehliyetin vs kesinlikle yoktur buna eminim lakin ekipmanını ihmal etme bari :) 60 70 liralık kask kafanı korumaz buda böyle biline

Cevrenden duyduklarinla ozaman hic bu motor is yapmaz arastir biraz yasim kucuk 17 ama kaskida 50-60liralik alacak kadarda bilincsiz deilim yaklasik 4 aydir aktif olarak herturlu forumu okuyorum iyi forumlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------

Motoru aktif bir şekilde 6 aydır kullanıyorum. Satış fiyatına göre beş para eder, Mondialim vardı onda paslanma vardı şasesinde bunda böyle bir olay olmadı. Kısacası fiyatına göre uygun motor..
Aciklamada belirttigm gibi bir suru bu motor hakkinda forum okudum hep ayni seyler.. bide bu bazi insanlar var kuba asya vs motorlari duyunca kucumsuyorlar gorende altinda yamaha fz6r var sanacak

youtube da videolari var bak istersen son hızı 120 km/h izlediğim kadarıyla

kendi konum var bu forumda XCG150nin. herşey var orada.. arastırmanı yap oyle ac konuyu kardesım benım. hadı bakalım

kendi konum var bu forumda XCG150nin. herşey var orada.. arastırmanı yap oyle ac konuyu kardesım benım. hadı bakalım

Senin 2 tane var sanirsam bu motor hakkinda hatta birisi 23 sayfa ve ben hepsini okudum ilk yazdigim yaziyi gormeden konusuyorsun tum arastirmalari yaptim ama aklimda sorular kaldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar