kuba xboss sinyal sesi

Merhaba forumdaşlar. Bugün motoru yıkadım. Yıkama yağlama derken pırıl pırıl oldu. Kuruduktan sonra motoru çalıştırayım dedim sesini dinlemekiçin. Kontağı açtım ve akü bölgesinden çok kısık bir sinyal sesi gelmeye başladı. Nerede yanlış yaptım ya da sorun nedir bilen var mı:silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Belli ki kablolar kısadevre yapıyor.. Kuruyunca geçer..

Motosikleti
Ns200 15"
Bu tarzlarda normaldir bu sorun kuruyunca hiç bir sıkıntı kalmaz, sinyal sesi demişken o sesten benim gibi gıcık olan varsa flaşörün çıkışına peçete tıkayıp elektrik bandı sarıp o rahatsız edici sesten bir nebze kurtulmuş olursunuz.

Bu tarzlarda normaldir bu sorun kuruyunca hiç bir sıkıntı kalmaz, sinyal sesi demişken o sesten benim gibi gıcık olan varsa flaşörün çıkışına peçete tıkayıp elektrik bandı sarıp o rahatsız edici sesten bir nebze kurtulmuş olursunuz.

sinyal sağa sola sinyal sesi değil de daha kısık bir ses. sinyallerde sıkıntı yok. ilk defa farkettim sanırım dediğiniz gibi kablolar ıslandı.

Motosikleti
Ns200 15"
sinyal sağa sola sinyal sesi değil de daha kısık bir ses. sinyallerde sıkıntı yok. ilk defa farkettim sanırım dediğiniz gibi kablolar ıslandı.

Hocam bende Cg kullanıcısıyım 3 aşşağı 5 yukarı tesisatlarımız aynıdır, bende yıkayınca arada sırada kopmalar sapıtmalar oluyor en geç yarına kadar gitmiş olur. Yıkarken kablo olan yerlere pek su tutmanızı önermem eğer tutarsanız da mutlaka uzaktan tutun.

Hocam bende Cg kullanıcısıyım 3 aşşağı 5 yukarı tesisatlarımız aynıdır, bende yıkayınca arada sırada kopmalar sapıtmalar oluyor en geç yarına kadar gitmiş olur. Yıkarken kablo olan yerlere pek su tutmanızı önermem eğer tutarsanız da mutlaka uzaktan tutun.

Teşekkür ederim. Öyle yapacağım artık.

Yıkarken suyu uzaktan tutmanızı tavsiye ederim. Asıl temizleyici elemanın su değilde bez olmasını sağlayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar